CELEBRITIES

Πόπη Τσαπανίδου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη της, Μαρίνα

Instagram.com.popitsapanidou

Λίγες ημέρες αφού η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε πώς πρόκειται να γίνει γιαγιά, μας αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη της, Μαρίνα. Η δημοσιογράφος με μία φωτογραφία στο Instagram μάς σύστησε τον Ettore όπως θα ονομαστεί ο εγγονός της και μας έδειξε την κόρη της να ποζάρει τρισευτυχισμένη στο πλευρό της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«Ο Ettore, η Μαρίνα κι εγώ», ανέφερε στην φωτογραφία τους στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου. Η ίδια ακουμπά τρυφερά την κοιλιά της κόρης της, ενώ η ευτυχία ζωγραφίζεται στα δύο τόσο όμοια πρόσωπά τους.

H Πόπη Τσαπανίδου είχε αποκαλύψει πρόσφατα το χαρμόσυνο νέο μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα ipop. «Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά. Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται. Νοιώθω σαν να μην “έκανε κανείς μωρό. Μόνο η Μαριώ το Γιάννη” που λέει και η παροιμία. Θέλω να βγω και να πιάσω από τους ώμους κάθε περαστικό που βλέπω και να του φωνάξω “γίνομαι γιαγιά! Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος”», ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Η αλήθεια είναι πως το περίμενα. Μου χε πει η Μαρίνα μου, πως σκέφτεται να κάνει παιδί με τον καλό της. Είχα δηλαδή και τον χρόνο να προετοιμάσω τον εαυτό μου για αυτή την τόσο σημαντική μετάβαση από το μαμά στο γιαγιά. Όταν όμως μου έκανε την βιντεοκλήση με την Εύα να με τραβάει βίντεο κρυφά και κατάλαβα πως θέλει να μου πει πως είναι έγκυος, δεν μπόρεσα να μην πατήσω τα κλάματα σαν μωρό παιδί. Έκλαιγα και έκλαιγα και χοροπηδούσα και κάθισα στο πάτωμα και αγκάλιασα και την Εύα και κλαίγαμε μαζί και ξανά μανά το ίδιο για μερικές μέρες μετά», συμπλήρωνε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η κόρη της Μαρίνα ζει μόνιμα στο Άμστερνταμ ωστόσο αυτές της ημέρες ταξίδεψε κοντά στην οικογένειά της. «Ήθελα να πετάξω με τα χέρια μου να πάω εκεί αλλά τελικά ήρθε η κόρη στη μαμά και μου έδωσε τη χαρά να της χαϊδεύω την κοιλιά και να φαντάζομαι το σποράκι εκεί μέσα!», ανέφερε στο κείμενο της η Πόπη Τσαπανίδου. Αυτή τη χαρά την είδες και στη φωτογραφία τους.

H Πόπη Τσαπανίδου ήταν μια ενοχική μαμά

Η Πόπη Τσαπανίδου είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Πρωινό» για το κεφάλαιο «Μητρότητα» στη ζωή της. Η δημοσιογράφος μεγάλωσε ως μόνος γονέας τις τρεις κόρες της, Εύα, Μαρίνα και Ευτυχία, μετά την ξαφνική απώλεια του συζύγου της.

«Είναι πολλές οι γυναίκες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδιά και είμαι ανάμεσά τους. Δεν είναι εύκολο. Είναι μεγάλη πρόκληση να τα καταφέρεις. Μια πολύ μεγάλη ευθύνη με αρκετό άγχος», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου και πρόσθεσε: «Όμως, όταν βλέπεις ότι τα παιδιά σου να ανεξαρτητοποιούνται πλήρως και να γίνονται ολοκληρωμένοι ενήλικες, εκεί νιώθεις ότι τα έχεις καταφέρει. Και οι τρεις τους είναι αυτόνομες γυναίκες. Έφτιαξαν την ζωή τους και έκαναν τις επιλογές τους. Πλέον είμαι η μαμά, όπως είναι η δική μου μαμά για εμένα. Εκεί τελειώνει ο ρόλος μου. Δεν υπάρχει πλέον επίβλεψη, υπάρχει το ενδιαφέρον».

Η Πόπη Τσαπανίδου δήλωσε πώς υπήρξε ενοχική μαμά ενώ προσπάθησε να κάνει τις κόρες της αυτόνομες από την αρχή της ζωής τους. «Όταν μεγάλωνα τις κόρες μου, οι προτεραιότητες, οι ανάγκες, οι αξίες και το κοινωνικό πλαίσιο ήταν διαφορετικά. Σήμερα, οι εποχές απαιτούν να είναι ενήλικες με άλλες αξίες και δεδομένα. Προσπάθησα να κάνω τις κόρες μου περισσότερο αυτόνομες απ’ ό,τι έπρεπε. Είναι σαν να βάζεις εκ των προτέρων φράχτη γύρω σου, κάτι που νομίζω κάνουν ως έναν βαθμό. Όμως μου αρέσουν αυτά τα τυπάκια», σημείωνε χαρακτηριστικά.