ΚΟΥΙΖ

Κουίζ: Μπορείς να ξεχωρίσεις τον αληθινό Ryan Gosling από τον σωσία του;

Invision/AP Charles Sykes

Ο Ryan Gosling γίνεται 40 ετών και αυτό το κουίζ είναι αφιερωμένο σ’ εκείνον. Ο Ryan Gosling γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1980 στο Οντάριο Καναδά από ένα ζευγάρι Μορμόνων αν και ίδιος έχει παραδεχτεί δημόσια πως δεν έγινε ποτέ φίλος με τον Μορμονισμό. Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 13 ετών, μεγάλωσε με τη μητέρα του και την αδερφή του και από μικρός έμαθε να σκέφτεται «σαν κορίτσι». Φίλους στο σχολείο δεν έκανε μέχρι τα 15 και έχει φάει πολύ bullying εξαιτίας μιας μαθησιακής διαταραχής που τον εμπόδιζε να διαβάζει σωστά. Στα 12 πέρασε από κάστινγκ και υπέγραψε συμβόλαιο για το “The Mickey Mouse Club”. Δεν εμφανιζόταν στο show τόσο όσο άλλα παιδάκια, όπως ο κολλητός φίλος του Justin Timberlake, γιατί θεωρούνταν λιγότερο «παιδί- θαύμα».

Ωστόσο σαν ενήλικας ο Ryan Gosling τα ‘χει πάει πολύ καλά και σήμερα που κλείνει 40 χρόνια ύπαρξης, μετράει 2 οσκαρικές υποψηφιότητες, ένα μουσικό γκρουπ, 28 ταινίες, τον πιο μεγάλο έρωτα με την Eva Mendes, 2 ακόμα με τη Sandra Bullock και τη Rachel McAdams, 2 κόρες, εκατομμύρια fans και έναν σωσία.

Τα Μέσα έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του Joe Laschet γιατί μοιάζει αρκετά στον διάσημο ηθοποιό και το προσπαθεί ακόμα περισσότερο σε φωτογραφίες με στιλάκι Gosling. Σύμφωνα με τον Γερμανό Laschet, οι άνθρωποι άρχισαν να επισημαίνουν την ομοιότητά του με τον Ryan το 2005, ενώ σπούδαζε στις ΗΠΑ. Είπε λοιπόν να το εκμεταλλευτεί, έτσι για τη δόξα και να λανσάρει το δικό του blog μόδας παριστάνοντας και αντλώντας παράλληλα έμπνευση από τον Αμερικανό σταρ. Κάνε το κουίζ για να δεις πόσο πέφτεις στην παγίδα του σωσία.