CELEBRITIES

Eva Mendes: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ryan Gosling και οι ακόμα πιο σπάνιες φωτογραφίες τους

Evan Agostini/Invision/AP

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι ένα ζευγάρι για το οποίο δεν ξέρεις παρά μόνο τα βασικά. Γνωρίστηκαν το 2013 όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Στο τέλος του δρόμου» ή αγγλιστί "The place beyond the pines". Έναν χρόνο αργότερα, το 2014 απέκτησαν την κόρη τους Esmeralda και το 2016 ήρθε στον κόσμο και η μικρή τους Amanda. Ίσως παντρεύτηκαν μυστικά το 2016. Αυτά πάνω κάτω. Βλέπεις, το συγκεκριμένο ζευγάρι του Hollywood επιμένει να κρατά την ιδιωτική του ζωή, ιδιωτική. Αυτόν τον άτυπο κανόνα τους, έσπασε η Eva Mendes που πόζαρε για το εξώφυλλο του αμερικανικού "Women's Health" και μίλησε για εκείνον.

Η 45χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο έρωτας για τον συνάδελφό της ήταν που της δημιούργησε το ενδιαφέρον να αποκτήσει παιδιά, και την απόσπασε από την ως τότε επικεντρωμένη στη δουλειά ζωή της. Όταν ρωτήθηκε τι συνέβη και αποφάσισε να κάνει οικογένεια η Eva χωρίς να το πολυσκεφτεί απάντησε με ευκολία: «O Ryan Gosling συνέβη. Εννοώ το να τον ερωτευτώ. Μετά από αυτό είχε νόημα για εμένα να αποκτήσω, όχι παιδιά γενικά, αλλά τα παιδιά του. Ήταν κάτι που είχε να κάνει με αυτόν», είπε η Eva κι ο Ryan είμαστε βέβαιες θα ένιωσε ξανά πεταλούδες στο στομάχι του.

 

«Τώρα ξεκινάμε να βγαίνουμε από το mode επιβίωσης στο οποίο είχαμε μπει με τα παιδιά. Αρχίζω να νιώθω άνθρωπος και πάλι» είπε για την ζωή με τις δύο μικρές τους κόρες και με ειλικρίνια παραδέχτηκε ότι είναι πολύ σημαντικό για μια νέα εργαζόμενη μητέρα, όπως εκείνη, να έχει έναν καλό μηχανισμό υποστήριξης. «Έχουμε ένα φανταστικό υποστηρικτικό μηχανισμό: Τη μαμά του Ryan, τη δική μου, τις αδερφές του και τις δικές μου. Είναι ένα ολόκληρο “χωριό” που μας βοήθησε. Η καρδιά μου είναι μαζί με τις γυναίκες που το κάνουν αυτό μόνες τους. Βασικά προέρχομαι από μία μονογονεϊκή οικογένεια. Αν και αγαπώ τον μπαμπά μου, η μαμά μου ήταν εκείνη που μεγάλωσε ουσιαστικά εμένα και τα τρία αδέρφια μου μόνη της», είπε η ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε και για όσα προσπαθεί να μάθει στις δικές της κόρες. «Αυτό που προσπαθώ είναι να μην με βλέπουν να δίνω σημασία στο τι θα φορέσω. Δεν με έχουν δει ποτέ να προετοιμάζομαι για να πάω σε κάποια εκδήλωση, δεν με έχουν δει ποτέ στην δουλειά. Δεν είναι κάτι κακό για όσους θέλουν να το ζήσουν έτσι, αλλά για εμένα ο τρόπος μου να κρατήσω τα πράγματα φυσιολογικά είναι να μην τις αφήνω να με βλέπουν σε αυτές τις καταστάσεις που ετοιμάζομαι για να βρεθώ κάπου. Είμαι απλά η μαμά και είμαι περισσότερο από χαρούμενη με το να είμαι απλά η μαμά» κατέληξε η Eva Mendes.

Δεν σε εκπλήσσει λοιπόν που η Eva και ο Ryan θέλουν να κρατούν τα πράγματα απλά και στην προσωπική τους ζωή. Γι’ αυτό το λόγο οι δυο τους σπάνια εμφανίζονται παρέα σε κόκκινα χαλιά και περιστάσεις όπου συνήθως βλέπεις τα νέα και τα παλιά ζευγάρια του Hollywood να ποζάρουν αγκαλιασμένα. Και παρόλο που εμείς βρήκαμε στον χώρο των social media αποδείξεις για τις λίγες κοινές τους εμφανίσεις και τις λίγο περισσότερες φορές που οι paparazzi τους εντόπισαν, είμαι σίγουρη ότι το σπίτι τους θα είναι γεμάτο φωτογραφικά άλμπουμ όπου οι δυο τους είναι απλά η «μαμά» και ο «μπαμπάς».

 

 

 

Και μία από την κοινή τους ταινία, που ένωσε τις ζωές τους με αυτόν τον τόσο όμορφο τρόπο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP