WOMEN TODAY

Η Eva Mendes απαντά σε ένα αγενές σχόλιο δηλώνοντας ότι προτιμά να μένει σπίτι με τον Ryan Gosling απ’ οτιδήποτε άλλο. Άδικο έχει;

Getty Images Phillip Faraone

Τι άλλο θα δούμε στην εποχή της πανδημίας του κορονοϊού μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Η Eva Mendes μάλλον έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, καθώς ως ηθοποιός βλέπει τις ταινίες και τα project να αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο και κάπως έτσι, τους καιρούς της κοινωνικής αποστασιοποίησης ξεκίνησε να απαντά σε σχόλια στο Instagram.

Η Eva Mendes μοιράστηκε μία φωτογραφία της από το παρελθόν, όπου πόζαρε σε μία παραλία. Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί το γεγονός ότι φέτος, λόγω της απόφασής της να κάνει καραντίνα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, δεν βρέθηκε ούτε μία φορά στη θάλασσα. Τον πόνο της μοιράστηκε κι εκείνη όπως τόσοι άλλοι. Και έπειτα τα σχόλια έπεσαν βροχή. Και είτε το πίστευαν είτε όχι, οι fan της έμαθαν ότι η Eva Mendes απαντά στα σχόλια. Κάποιος από τους σχολιαστές, δε που ήταν κάπως αγενής, το έμαθε πια για τα καλά.

«Πήγα για τρέξιμο στην παραλία σήμερα. Όχι δεν πήγα. Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί τουλάχιστον 15 χρόνια πριν. Δεν έχω δει την παραλία φέτος. Δεν έχω πάει για τρέξιμο φέτος», έγραψε η Eva Mendes. «Πρέπει να πεις στον Ryal (Gosling) να σε βγάζει έξω περισσότερο», έγραψε κάποιος σύντομα. Μία ακόμα συμβουλή στα social media από εντελώς αγνώστους στην οποία ο καθένας θα μπορούσε να απαντήσει: «Δεν ζήτησα τη γνώμη σου».

Οι απαντήσεις της Eva Mendes στην συμβουλή που δεν ζήτησε ποτέ

Η Eva Mendes ωστόσο απάντησε διαφορετικά. Και μας έκανε να πιστέψουμε για μία ακόμα φορά στην αληθινή αγάπη με την αναφορά της στο σύζυγό της Ryan Gosling. «Όχι σ’ ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Προτιμώ να είμαι στο σπίτι με τον άντρα μου από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο». Και πώς να μην το προτιμάς Eva μου. Μιλάμε για τον Ryan Gosling.

Eva Mendes O Ryan Gosling και η Eva Mendes σε μία από τις πραγματικά απειροελάχιστες κοινές εξόδους τους το 2017 στη Νέα Υόρκη. / GC Images / Robert Kamau
O Ryan Gosling και η Eva Mendes σε μία από τις πραγματικά απειροελάχιστες κοινές εξόδους τους το 2017 στη Νέα Υόρκη.

Η αλήθεια είναι πώς δεν περιμέναμε από την Eva Mendes να αναφερθεί στον «άντρα» της. Γενικώς ποτέ κανείς δεν περιμένει από την ηθοποιό να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική της ζωή. Είναι άλλωστε γνωστό πώς τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, θέλουν πραγματικά να διατηρούν την ιδιωτικότητά τους. Ζητούν σεβασμό σε αυτήν και το έχουν πετύχει αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις, ακόμα κι αν πλέον δεν είναι απλά ζευγάρι, αλλά οικογένεια.

Η σπάνια εξομολόγηση για τον Ryan Gosling και τις κόρες τους

Τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια σπάνια εξομολόγησή της η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πώς είναι η ζωή της στο σπίτι με τον Ryan Gosling και κυρίως με τις δύο κόρες τους, την 6 ετών Esmeralda και την 4χρονη Amanda. «Είναι τόσο διασκεδαστικά και όμορφα και παράλληλα τρελαίνεσαι. Είναι πολύ δύσκολο, φυσικά, αλλά είναι αυτό το συναίσθημα που σου μένει στο τέλος της ημέρας, όταν τις βάζουμε για ύπνο με τον Ryan και κοιταζόμαστε στα μάτια. Είναι σαν να λέμε: “Τα καταφέραμε, βγήκαμε αυτό αυτό σχετικά σώοι”», είχε πει η Eva Mendes.

Το χιούμορ σίγουρα βοηθάει σε όλο αυτό το δύσκολο έργο της μητρότητας, πάντως. Η Eva Mendes απάντησε σε ακόμα περισσότερα θετικά σχόλια στη φωτογραφία της μεταξύ των οποίων και ένα από τη χήρα του Kobe Bryant, Vanessa, που την αποκάλεσε «πολύ όμορφη». «Σημαίνει τόσα πολλά για μένα να το λες εσύ, η πιο όμορφη», σημείωσε μεταξύ άλλων η Eva Mendes.

Το πιο τρυφερό σχόλιο πάντως ήρθε από μία άγνωστη θαυμάστρια της ίδιας και του συζύγου της. «Ο σύζυγός σου μοιάζει με τον μπαμπά μου όταν ήταν νέος. Οπότε πάντα τον θυμάμαι όταν βλέπω τον Ryan. Εσύ είσαι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και κατά τη γνώμη μου μία από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς. Και οι δύο ομορφαίνετε τον κόσμο για μένα», έγραψε η θαυμάστρια. Η ηθοποιός της απάντησε ευχαριστώντας την για το όμορφο σχόλιο της.