ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Κι όμως ο Elon Musk έκανε σχόλιο στο X (Twitter) για την Ελένη Τσολάκη

Instagram/elenitsolaki

Ο Elon Musk ως ιδιοκτήτης του X(Twitter) έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία σε αυτό και του αρέσει να κάνει συχνά αναρτήσεις. Ένα σχόλιο όμως, το οποίο δεν περιμέναμε να δούμε, είναι η παρουσίαση του καιρού στην Ελλάδα και μάλιστα από την Ελένη Τσολάκη.

 

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που συγκρίνει με χιούμορ το πώς λένε τον καιρό στη Γερμανία και πώς στην Ελλάδα. Σε αυτό, πρωταγωνίστριες είναι μία Γερμανίδα μετεωρολόγος και η Ελένη Τσολάκη, η οποία παρουσίαζε με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο πριν χρόνια τον καιρό στην εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Ο Elon Musk βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, μάλλον πίστεψε πως οι Έλληνες μετεωρολόγοι χορεύουν και τραγουδούν καθημερινά κατά την παρουσίαση του δελτίου πρόβλεψης του καιρού και γι’ αυτό έγραψε, «Αυτός είναι ένας πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι αμέτρητα, με πολλούς να συγκρίνουν το πώς παρουσιάζεται ο καιρός στη χώρα σε σχέση με τα παραπάνω. Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη, η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, ζήτησε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την αγάπη που έδειξαν οι ακόλουθοι για εκείνη την εποχή, που συμμετείχε στο Happy Day.

Η Ελένη Τσολάκη λοιπόν στράφηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα backstage βίντεο από τον καιρό στο Happy Day και σημείωσε: «Βλέπω τελευταία πόση αγάπη δείχνετε για το “Τραγούδι του καιρού” και με γεμίζετε με χαμόγελα!!!!Απο τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής για μένα ήταν το Happy Day!Πάντα με ευγνωμοσύνη τα φυλάω στη καρδιά μου!!! Χρόνια γεμάτα αγάπη,αλήθεια κ όμορφα συναισθήματα!! Αυτή λοιπόν είναι η απόλυτη αλήθεια πίσω απο το χάρτη της όμορφης Ελλάδας μας!! Η εφαρμογή του “μοναχός σου χόρευε…” Σας στέλνω ένα γλυκο φιλί κ ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!».

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε μιλήσει με περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία της με το Happy Day. «Στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10! Ακόμα ο κόσμος έξω μου λέει για το Happy Day γιατί έκανα και το κομμάτι του καιρού, που ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Όταν ξυπνάς 5:30, στις 8:10 που έβγαινε αυτό το κομμάτι ήμουν ήδη στον τρίτο καφέ. Ακόμα έχω αυτή τη μανία του πρωινού ξυπνήματος. Τώρα, μάλιστα, πιο πολύ» εξομολογήθηκε τότε, η Ελένη Τσολάκη.

Προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτή την εποχή από ψυχαγωγία και από ένα χαμόγελο. Έχει ανάγκη να δει και κάτι θετικά πια. Θέλουν λίγη χαρά, ναι, μου λείπει και μένα λίγη χαρά. Η αλήθεια είναι πως όποια εκπομπή έχουμε φέτος απέναντι είναι εκπομπές που είναι στημένες, δουλεμένες, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους και έχουν το κοινό τους. Σίγουρα ο κόσμος τις εμπιστεύεται. Από την άλλη όμως πλευρά, αν σκεφτούμε έτσι… δεν θα πρέπει να πηγαίνω καθόλου για δουλειά το Σαββατοκύριακο! Να κάτσω στο σπίτι μου».