ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΛΑΚΗ

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε ανοιχτά για τις δικές της κρίσεις πανικού

Instagram.com/elenitsolaki

Η Ελένη Τσολάκη είναι – σε γενικότερα πλαίσια – αρκετά ενεργή στα social media, ενώ της αρέσει να έχει αλληλεπίδραση με τους followers της. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, την Τρίτη 30 Μαρτίου, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να απαντήσει σε ερωτήσεις και να λύσει διάφορες απορίες του κοινού.

Ανάμεσα σε ερωτήσεις που έλαβε η Ελένη Τσολάκη, ήταν κι αυτή που αφορούσε τις κρίσεις πανικού. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης την ρώτησε έαν έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού και αν ναι, πώς τις διαχειρίζεται.

Ελένη Τσολάκη: «Ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα από κρίσεις πανικού»

Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη στην ερώτηση του follower ήταν θετική. Η ίδια εκμυστηρεύτηκε πρώτη φορά δημόσια πως ανά διαστήματα αντιμετωπίζει κρίσεις πανικού. «Ταλαιπωρήθηκα και ταλαιπωρούμαι ακόμα από κρίσεις πανικού. Δυστυχώς, είναι κάτι που αν σου χτυπήσει την πόρτα, πολύ δύσκολα μπορείς να του την κλείσεις. Αλλά μπορείς να του την κλείσεις. Θέλει δουλειά, επιμονή και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε στην αρχή η Ελένη Τσολάκη.

Σε επόμενη ερώτηση που δέχτηκε για το πώς αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού, η Ελένη Τσολάκη απάντησε πως σε μεγάλο βαθμό δουλεύει με τον εαυτό της, σε συνδυασμό με τις συνεδρίες ψυχοθεραπείας που παρακολουθεί. «Με ψυχοθεραπεία και με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα ευτυχώς τις αναγνωρίζω από την πρώτη στιγμή που εμφανίζονται, οπότε προσπαθώ να διατηρώ τη ψυχραιμία μου».

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα είναι να πάρεις τη βοήθεια ειδικού, ενός ανθρώπου που θα σε βοηθήσει σε αυτήν την προσπάθειά σου. Και μην το βάζεις κάτω, όλα ξεπερνιούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.