ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κάτια Ταραμπάνκο: Επιστρέφει στο Survivor με αμοιβή που ζαλίζει (;)

Instagram.com/kweenkatyatar

Το Survivor είναι ένα πρόγραμμα που απασχολεί όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Μεταξύ αυτών και η εκπομπή Πάμε Δανάη, που σχολιάζει τα τεκταινόμενα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και μεταδίδει ρεπορτάζ με τις παρασκηνιακές εξελίξεις σε αυτό. Ο Αλέξης Μίχας ήταν που έφερε ένα νέο ρεπορτάζ στο τραπέζι, σύμφωνα με το οποίο η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο κι ετοιμάζεται να μπει στο Survivor για δεύτερη φορά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο του Survivor κι ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπά του ακόμα κι αν η αποχώρησή της ήρθε πολύ νωρίς για τα δεδομένα του μαραθώνιου κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το μοντέλο που είχε κερδίσει τον τίτλο του GNTM, τη μοναδική χρονιά που το reality μοντέλων ανέδειξε δύο νικήτριες, είχε αποχωρήσει για λόγους υγείας από τον περσινό κύκλο του Survivor.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε το «πράσινο φως» από τον Acun Ilicalli για την είσοδό της στο Survivor μετά από σκληρή οικονομική διαπραγμάτευση. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι πληροφορίες του μιλούν για απολαβές της τάξης των 7000 ευρώ την εβδομάδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, στο συμβόλαιο της Κάτιας Ταραμπάνκο περιλαμβάνεται και η πρόβλεψη να αποχωρήσει οικειοθελώς αν αντιμετωπίσει το όποιο πρόβλημα υγείας, χωρίς να δεσμεύεται από ρήτρες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν επιζήμιες για εκείνη.

«Έχει ξεκινήσει και μία συζήτηση για το πώς μπορεί η Κάτια Ταραμπάνκο να αξιοποιηθεί στην Acun Media σε κάποια άλλη παραγωγή για την επόμενη χρονιά», πρόσθεσε ως επιπλέον πληροφορία στο ρεπορτάζ του ο Αλέξης Μίχας.

Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο έψαχνε για το τρίτο reality μετά το GNTM και το Survivor

H σχέση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τα realities, όπως όλα δείχνουν, δεν έληξε στις δύο πρώτες συμμετοχές της σε αυτά. Η ίδια άλλωστε έλεγε στο LadyLike και τη Μάριον Παλιούρα ότι στα μάτια της τα realities «είναι μια μικρογραφία της ζωής μας, απλά σε μικρότερη αναλογία και σε συγκεκριμένο χώρο».

«Εμένα μου αρέσουν πολύ. Μ’ αρέσει να τα βλέπω και εννοείται να συμμετέχω σε αυτά. Μπορεί και να ψάχνω ήδη το τρίτο. Πάντως το ότι είναι τόσα χρόνια στη ζωή μας, σημαίνει ότι κάνουν κάτι καλά», πρόσθετε το μοντέλο.