ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κατερίνα Καραβάτου: Αμηχανία και συγκίνηση στην έναρξη της πρώτης εκπομπής της χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη

Instagram.com/katerinakaravatou

Διαφορετική ήταν την Πέμπτη 6 Μαΐου η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star κι αυτό γιατί ο Κρατερός Κατσούλης έλειπε από το πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου κι όχι για έκτακτους λόγους. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό μόνη της, αφού την Τετάρτη 5 Μαΐου, ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή του Star κι έκλεισε τον κύκλο του στην παρουσίαση πρωινών εκπομπών που είχε ανοίξει στο πλευρό της συζύγου του πριν από 7 χρόνια.

«Νομίζω ότι είναι όπως νόμιζα και όπως το περιέγραψα εχθές. Είναι περίεργα δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ. Αλλά από εδώ και πέρα δεν θα είναι μαζί μας», είπε στην έναρξη της εκπομπής της η Κατερίνα Καραβάτου.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για την πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει με τις δουλειές που έχει κλείσει. Είναι πολύ σπουδαίο, θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κρατάμε πολύ καλή παρέα και να είμαστε μαζί σας και να γελάμε. Η φωλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για εσάς. Τα πήγα καλά παιδιά; Έχω την αγωνία μου», αναρωτήθηκε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης συνεργάζονται στην παρουσίαση πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών από το 2014, αρχικά με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» κάθε σαββατοκύριακο κι έπειτα με την καθημερινή εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» στο Epsilon. Τον Αύγουστο του 2017 ανακοινώθηκε η συνεργασία τους με το Star.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά», εξήγησε ο Κρατερός Κατσούλης στην τελευταία του «Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πλέον η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τα ηνία της ψυχαγωγικής τους εκπομπής και μέχρι το τέλος της σεζόν, είμαι βέβαιη πως θα έχει ξεπεράσει την αμηχανία της.