ΣΕΙΡΕΣ

Ιούλιος στο Netflix: Οι 12 (νέες και παλιές) σειρές που γίνονται αντίδοτο στον καύσωνα

Ο Ιούλιος μπήκε με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και όνειρα για διακοπές. Όπου και να βρεθείς, το Netflix θα σου κάνει παρέα με κλασικές ταινίες, αλλά εμπλουτίζει το περιεχόμενό του και με 3 νέες σειρές και 9 που συνεχίζουν κανονικά.

Το Netflix θα σε δροσίσει αυτόν τον μήνα (μαζί με τον κλιματισμό) και φέρνει στην οθόνη σου σειρές που περίμενες πώς και πώς, όπως το Sky Rojo για παράδειγμα, αλλά και καινούριες προτάσεις. Ο Ιούλιος μπήκε κι εμείς ετοιμαζόμαστε για βουτιές, κοκτέιλ, παγωτά και μπόλικη τηλεοπτική δράση, ακόμα και αν είναι από το κινητό.

Οι 3 νέες σειρές

Γενιά 56Κ

Έχοντας έρθει κοντά κατά τη διάρκεια της εποχής 56K, η Ματίλντα και ο Ντάνιελ συναντιούνται ξανά τυχαία δύο δεκαετίες μετά. Μπορεί η φιλία τους να εξελιχθεί σε κάτι άλλο; Έρχεται 1 Ιουλίου.

Νεαροί Γαλαζοαίματοι

Ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσαρμόζεται στη ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο, το Χίλερσκα, και βλέπει ότι το να ακολουθεί την καρδιά του είναι πιο απαιτητικό απ’ ό,τι περίμενε. 1 Ιουλίου.

The Snitch Cartel: Origins

Το ’70 και το ’80, δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν οικογενειακά και προσωπικά θέματα, κυνηγώντας έναν φιλόδοξο στόχο: να γίνουν οι κορυφαίοι ναρκοβαρόνοι της Κολομβίας. Διαθέσιμη στις 28 Ιουλίου.

Ιούλιος με 9 σειρές που συνεχίζουν

Θανάσιμο Δίδυμο (2η σεζόν)

Όταν ο Ομπέ επιστρέφει —με νέα, τρομακτική μορφή— και ξεκινά να συγκεντρώνει έναν στρατό ακολούθων στο σχολείο, ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα παλεύουν να αποτρέψουν μια καταστροφή. Έρχεται 2 Ιουλίου.

Άτυπος (4η σεζόν)

Με την Κέισι και τον Σαμ να ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το σπίτι, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκάρντνερ αντιμετωπίζουν σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους. 9 Ιουλίου.

Η Πόλη δίπλα στο Ποτάμι (3η σεζόν)

Η Μελ και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο Βέρτζιν Ρίβερ αλληλοστηρίζονται, ενώ αντιμετωπίζουν όλων των ειδών τα προβλήματα: έναν θάνατο, μια φωτιά, καβγάδες, χωρισμούς κ.ά. Από τις 9 Ιουλίου.

Βιοχάκερ (2η σεζόν)

Ο χαμένος χρόνος και τα ενοχλητικά οράματα στοιχειώνουν τη Μία, καθώς παλεύει να καταλάβει τις ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της και τον λόγο που δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα. Διαθέσιμη από τις 9 Ιουλίου.

Εγώ Ποτέ (2η σεζόν)

Η νέα ερωτική της ζωή, ένα νέo πρόσωπο στο σχολείο και νέοι λόγοι για τσακωμούς με τη μαμά δίνουν στην Ντέβι ευκαιρίες για γενναίες κινήσεις και αμφισβητήσιμες αποφάσεις. Έρχεται 15 Ιουλίου.

Sky Rojo (2η σεζόν)

Η αδρεναλίνη και η δράση επιστρέφουν στη θέση του οδηγού στη δεύτερη σεζόν του “Sky Rojo” από τους δημιουργούς της “Τέλειας Ληστείας”. Έρχεται 23 Ιουλίου.

Glow Up (3η σεζόν)

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς. 30 Ιουλίου.

Outer Banks (2η σεζόν)

Στη δεύτερη σεζόν η παρέα δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ, καθώς έρχονται νέες καλοκαιρινές περιπέτειες. Έρχεται 30 Ιουλίου.

Πώς να πουλήσεις ναρκωτικά online (γρήγορα)- 3η σεζόν

Όταν η υγεία του Λένι χειροτερεύει, τα παιδιά βάζουν στο πλάι τις διαφορές τους και μαζεύουν χρήματα για τη θεραπεία του. Αλλά εμφανίζονται νέες απειλές. Έρχεται τον Ιούλιο.