ΣΕΙΡΕΣ

Easy: 4 λόγοι να δεις τη σειρά του Netflix, που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Σε περίπτωση που έψαχνες μία σειρά για τις σχέσεις, με αυτοτελή (περίπου) επεισόδια και διαφορετικό cast για κάθε ιστορία, το “Easy” σου γνέφει.

Ο καύσωνας ήταν μία πολύ καλή αφορμή για να κάνεις ξανά cocooning, αυτήν τη φορά κάτω από το air-condition. Και ευχαριστούμε το Netflix που δεν μάς αφήνει να βαρεθούμε ή να ψάχνουμε με τις ώρες τη σειρά ή την ταινία που μάς ταιριάζει. Και ξαφνικά πέφτω πάνω στο Easy, που έχει 3 κύκλους, ξεκίνησε το 2016 και είναι ένα «διαμαντάκι» που μάλλον δεν έχει ακουστεί όσο θα του άξιζε.

Τι είναι το Easy;

Η σειρά διαδραματίζεται στο Chicago και καλύπτει όλα τα είδη ερωτικών σχέσεων που μπορείς να φανταστείς. Όλα αυτά γίνονται με έναν σούπερ ρεαλιστικό τρόπο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις τον εαυτό σου σε κάποια από αυτές. Δυστυχώς, το Netflix ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει 4ος κύκλος.

Το cast θα σε αφήσει άφωνη

Orlando Bloom, Jack Johnson, Emily Ratajkowski, Kate Micucci, Elizabeth Reaser και πάρα πολλά γνώριμα πρόσωπα. Σπουδαίοι ηθοποιοί που καθοδηγούνται από τον παραγωγό και σκηνοθέτη Joe Swanberg, αυτοσχεδιάζουν και ερμηνεύουν με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο.

Δεν πρόκειται να βαρεθείς

Κάθε επεισόδιο είναι και μία ιστορία, η οποία ολοκληρώνεται και έχει το δικό της cast. Ωστόσο, θα διαπιστώσεις ότι οι πρωταγωνιστές συνδέονται μεταξύ τους (πώς μου αρέσει όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο) και οι ιστορίες τους επανέρχονται στον επόμενο κύκλο, για να δούμε και ποια είναι η εξέλιξη.

Θα ταυτιστείς σίγουρα

Ακόμα και αν δεν ταυτιστείς με την περίπτωση του «ανοιχτού γάμου» ή με το κορίτσι που γνωρίζει μία vegan κοπέλα, την ερωτεύεται και προσπαθεί να κόψει το κρέας για χάρη της, θα βρεις σίγουρα τον εαυτό σου σε κάποια από τις ιστορίες. Και αυτή είναι η μαγεία του “Easy”. Το σεξ αποδίδεται με ρεαλιστικό τρόπο, η αμηχανία που μπορεί να προηγείται αλλά και η απουσία ερωτικής διάθεσης είναι τα στοιχεία που θέλουμε να βλέπουμε στην οθόνη.

Οι ιστορίες δεν ολοκληρώνονται

Πιστή στον ρεαλισμό, η σειρά Easy σου δείχνει την εξέλιξη μίας κατάστασης, αλλά ταυτόχρονα αποτυπώνει και την ιδιομορφία της σχέσης που είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Υπάρχει πάντα το στοιχείο του απρόβλεπτου και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα αντιδράσεις, ακόμα κι αν το έχεις πάρει απόφαση ότι θέλεις να κάνεις παιδί με τον άντρα που παντρεύτηκες ή ότι η ανοιχτή σχέση είναι μονόδρομος.