ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες της στο Pop Up. H επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την πρεμιέρα

Κάποια ονόματα από αυτά που θα πλαισιώσουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη νέα της ψυχαγωγική εκπομπή στον Alpha, τα ξέρεις ήδη, αφού τα αποκάλυψε σε ένα tweet της η Ναταλία Γερμανού. Καιρός να μάθεις όμως, ποιοι άλλοι εκτός της Φωτεινής Πετρογιάννη και της Αφροδίτης Γραμμέλη θα βρίσκονται στο πλευρό του μοντέλου στο “Pop Up” που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Η Ηλίανα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας, γεμίζοντας τη μεσημβρινή ζώνη του Alpha, η οποία έμεινε κενή με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο γυναικών όπως πολλάκις έχει δηλώσει η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο Ladylike για την αναζήτηση των συνεργατών που θα την πλαισιώνουν είχε πει: «Υπάρχει δημιουργικό άγχος, υπάρχει χαρά, είμαι ενθουσιασμένη πάρα πολύ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου, έχω εμπιστοσύνη ότι θα βρω μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και θα περάσουμε πάρα πολύ καλά». Η διαδικασία της αναζήτησης έληξε, η εκπομπή προετοιμάστηκε και όλα είναι έτοιμα για να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Alpha με τα πρόσωπα που θα πουν “Pop Up” μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τολμηροί, διαφορετικοί κι ειλικρινείς, καθρεφτίζουν το τηλεοπτικό κοινό και λένε ό,τι πραγματικά σκεφτόμαστε όλοι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις. Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι «ένα έργο σε εξέλιξη».

Pop Up! με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πρεμιέρα, Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Alpha και κάθε μεσημέρι στις 13:50.