CELEBRITIES

Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Ladylike: «Όλες οι γυναίκες είναι πρότυπα και έχουν δικαίωμα να βγουν μπροστά»

NDP Photo Agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Alpha. Η ένταξή της στο κανάλι γιορτάστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, με ένα από τα πρώτα event της «μετά καραντίνας» εποχής. Στο εστιατόριο Botrini’s στο Χαλάνδρι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στους δημοσιογράφους για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον Alpha.

Μπορεί να έχει γραφτεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα είναι η διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη αλλά η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε εκεί αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό. Ετοιμάζεται για ένα καινούργιο, ψυχαγωγικό project, το οποίο δεν ανακοίνωσε ποιες ώρες θα προβάλλεται και μίλησε με χαρά για το πώς βιώνει όλο αυτό το νέο της βήμα στην ελληνική τηλεόραση και το δημιουργικό άγχος που της δημιουργεί.

Το concept της εκπομπής είναι ψυχαγωγία. Αυτό μόνο το στοιχείο έδωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ψυχαγωγία, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, χαρά και ίσως καλεσμένοι αλλά ίσως και όχι. Τα πράγματα βρίσκονται σε αρχικό στάδιο ακόμα. Το μόνο που δεν μπορείς να αμφισβητήσεις είναι ο ενθουσιασμός της γι’ αυτό. Ενθουσιαμός που ήταν έκδηλος καθώς μίλησε και στο Ladylike.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι αλλαγές, για αρχή. Πολλά χρόνια στη ζωή μου δεν είχα καμία αλλαγή οπότε τώρα θέλω να τα αλλάξω γενικώς όλα. Οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία. Μετά κιόλας από αυτή την ωραία περίοδο που περάσαμε μέσα στο σπίτι κλεισμένοι, σκέφτηκα πολύ, πήρα πολλές αποφάσεις και ήρθαν και οι αλλαγές», σημείωσε για την αλλαγή στην τηλεοπτική της στέγη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μέχρι τώρα είχε δουλέψει ως μέρος της ομάδας ενός διαγωνιστικού show. Τώρα θα βρεθεί στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας. Αισθάνεται το βάρος της ευθύνης, το άγχος του να αναλαμβάνει τα ηνία μιας εκπομπής; «Φυσικά και με αγχώνει. Είμαι ένα καινούργιο κορίτσι, δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Υπάρχει δημιουργικό άγχος, υπάρχει χαρά, είμαι ενθουσιασμένη πάρα πολύ, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου, έχω εμπιστοσύνη ότι θα βρω μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και θα περάσουμε πάρα πολύ καλά», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν την ομάδα της ψυχαγωγικής εκπομπής που θα παρουσιάζει στον Alpha, δεν έχουν βρεθεί ακόμα, όπως διευκρινίζει. «Δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα ακόμα, είμαστε σε φάση αναζήτησης και πολλών meetings», λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η γυναίκα στην οποία απευθύνεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Η εκπομπή θα αφορά πολύ τη γυναίκα», λέει η ίδια και τη ρωτάω ποια είναι η γυναίκα στην οποία νιώθει να απευθύνεται. «Όλες οι γυναίκες. Είναι η μαμά μου που είναι στο σπίτι της. Είναι η ξαδερφή μου που έχει τέσσερα παιδιά. Είναι η φίλη μου που ζει στην Αμερική και είναι διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο. Είναι μια άλλη φίλη μου που είναι στην Ιαπωνία και εργάζεται ως μοντέλο. Είναι η γιαγιά μου που μαγειρεύει πολύ ωραία φασολάκια. Είναι η Έλενα Χριστοπούλου που είναι μια φανταστική γυναίκα και μπορεί να εμπνεύσει όλο τον κόσμο. Είναι η γειτόνισσά μου. Είναι όλες», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Για εκείνη ποιες γυναίκες έχουν λειτουργήσει ως πρότυπα στη ζωή της; Η απάντηση δεν αποκλίνει από την προηγούμενη. «Όλες οι γυναίκες είναι πρότυπα. Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στίγμα, τη δική της προσωπικότητα και ιστορία και όλες έχουν το δικαίωμα να έχουν θέση στη ζωή μας και στο μέλλον μας και στο παρελθόν μας. Έχουν το δικαίωμα να μάθουν και να βγουν μπροστά. Όλες οι γυναίκες είναι ξεχωριστές», σημειώνει.

«Τώρα ήρθε η δική σου ώρα να βγεις μπροστά, λοιπόν» σχολιάζω κι εκείνη γελώντας απαντά: «Ας βγω μπροστά και βλέπουμε».