ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H Ναταλία Γερμανού έκανε αποκαλύψεις για τους συνεργάτες της νέας της εκπομπής

Iliana Papageorgiou / Instagram

Ήδη, από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσης περί αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν για τις πιθανές αντικαταστάτριές της στη μεσημεριανή ζώνη. Φυσικά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα. Κάτι που εντέλει επιβεβαιώθηκε. Το 32χρονο μοντέλο, είναι πλέον επίσημα μέλος της τηλεοπτικής οικογένειας του Alpha.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λοιπόν, θα δοκιμαστεί πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας αφού πέρασε από την καρέκλα της κριτή στο GNTM. Μάλιστα, πρόσφατα ο σταθμός εξέδωσε το trailer της νέας εκπομπής. Όπως λοιπόν είναι φυσικό, οι προετοιμασίες για την παρθενική εμφάνισή της ως παρουσιάστρια είναι πυρετώδεις. Η ίδια, βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στα Studio Pro του Alpha, ενόψει της πρεμιέρας του “Pop Up” τον Σεπτέμβριο.

Η συζήτηση στο Twitter για το “Pop Up” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο, με αφορμή την πρεμιέρα του “Love it” με την Ιωάννα Μαλέσκου στην συχνότητα του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε μια συζήτηση στο Twitter σχετικά με το ποια θα είναι τα άτομα θα πλαισιώνουν την εκπομπή “Pop Up” μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του Twitter έγραψε: «Καλή η Μαλέσκου, αλλά εγώ περιμένω την Ηλιάνα .. με τους καλύτερους συνεργάτες». Φυσικά, η Ναταλία Γερμανού, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια συζήτηση.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Η παρουσιάστρια, η οποία θα αναλάβει και φέτος τα ηνία της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται”, απάντησε για λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Έδωσε αρκετά εύστοχη απάντηση στην δημοσίευση και συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και δυο πολύ καλά αγόρια – Η Ηλιάνα θα είναι έκπληξη. Είναι απίστευτα γλυκειά». Μάλλον τα αγόρια μάς τα κρατάνε για έκπληξη, μαζί με την παρουσία – έκπληξη της Ηλιάνας, όπως είπε και η Ναταλία. Ραντεβού στον Alpha, για να τα αποκαλύψουμε την ταυτότητά τους.