ΜΟΥΣΙΚΗ

Η μουσική λίστα Spotify για την Κυριακή του Πάσχα (από το σαλόνι)

Unsplash

Έφτασε η μέρα που κανονικά θα μας έβρισκε στα χωριά, σε ελληνικά νησί, ίσως και σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού. Αντ’αυτού, είμαστε όλοι στο σπίτι μας για μία ακόμη χρονιά.

Μήπως απλά δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε, αφού είναι ακόμα εφικτό να τηρήσουμε όλες τις παραδόσεις; Αντί λοιπόν να σκεφτούμε πώς θα φέρουμε συγγενείς στο σπίτι για να μαζευτούμε στην ταράτσα, ας εκτιμήσουμε αυτά που ήδη έχουμε. Αν το καλοσκεφτείς, το βασικό πράγμα που αλλάζει την Κυριακή του Πάσχα είναι ότι δεν θα συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Κάποιες όμως οικογένειες είναι ούτως ή άλλως μαζί στην καραντίνα. Και όσες δεν είναι, μπορούμε να ευχαριστήσουμε την τεχνολογία και να πραγματοποιήσουμε βιντεοκλήση με τους αγαπημένους μας για να νιώθουμε ότι είμαστε όλα μαζί. Όπως κάναμε και πέρυσι.

Οι σωστές προετοιμασίες

Έφτιαξες το αρνάκι σου στον φούρνο ή ό,τι άλλο ήθελες να φας σήμερα. Δοκίμασες να φτιάξεις το τέλειο τσουρέκι και τα πασχαλινά κουλουράκια. Άνοιξες τη βεράντα να μπει λίγο η Άνοιξη στο σπίτι. Τι άλλο μένει να κάνεις για να καταλάβεις αυθεντικό ελληνικό Πάσχα;

Η μουσική λίστα για την Κυριακή του Πάσχα

Το μόνο πράγμα που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τη σωστή εικόνα της Κυριακής του Πάσχα, είναι να πατήσεις play στην παρακάτω λίστα του Spotify που φτιάξαμε ειδικά για την ημέρα. Η «Κυριακή του Πάσχα»θα σε βοηθήσει να μεταφερθείς νοερά στο χωριό σου. Κάνε μία βόλτα στην Ελλάδα και τσούγκρισε και κανένα αυγό. Και του χρόνου ο καθένας στον τόπο του.