ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Instagram.com/konstantinaspyropoulou

Κι εκεί που κάθεσαι αμέριμνη στην παραλία/ κάτω από το κλιματιστικό/ στο γραφείο και μετράς ανάποδα τις μέρες για την άδεια, σκάει η μεταγραφική «βόμβα» από μια άλλη παραλία. Βλέπεις μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να βρίσκεται στη Μύκονο για τις διακοπές του αλλά ως ακούραστος τηλεοπτικός παραγωγός, δεν σταματά να εργάζεται ακόμα και στην αμμουδιά. Κάπως έτσι, μπόρεσε να ανακοινώσει και μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά θα έχει τη δική της εκπομπή στο Open.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη έγινε μέσω Insta Story από παραλία της Μυκόνου. Ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιάστης είχε συνεργαστεί ήδη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον φετινό κύκλο του “Just The 2 Of Us“. Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τις ευλογίες του Open.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκαν μαζί στο Insta Story του που δεν αποκάλυπτε περισσότερες λεπτομέρειες. Άλλωστε δεν χρειάζονται και πολλά περισσότερα να ξέρει κανείς, πέρα από το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει comeback στους δέκτες μας στον ρόλο της παρουσιάστριας μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι μία προσωπικότητα. Δηλαδή θα σκεφτόμουν πού απευθύνεται το concept της εκπομπής. Εγώ αισθάνομαι ότι τα έκανα όλα αντίστροφα. Δεν είναι ότι τώρα τα ξέρω όλα, αλλά είμαι πολύ καλύτερα. Σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και τώρα που τα ξέρω κάθομαι σπίτι μου», είχε πει σε συνέντευξή της σχετικά με τον λόγο για τον οποίο η ίδια θα επέλεγε τον εαυτό της ως παρουσιάστρια μιας εκπομπής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν θα κάθεται σπίτι της πια. Και τώρα που ξέρει πολλά πράγματα όπως είπε, ήρθε ο καιρός να μας τα δείξει.