ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

H Φάρμα: Αυτοί είναι οι 6 πρώτοι διάσημοι παίκτες που θα δούμε στο reality

Στην τελική ευθεία για την προβολή του βρίσκεται το reality show «H Φάρμα» που θα δούμε από τη συχνότητα του ANT1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στο «Πρωινό» μάλιστα σήμερα, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, αποκαλύφθηκαν τα 6 πρώτα διάσημα πρόσωπα η συμμετοχή των οποίων στο νέο reality show θεωρείται βέβαιη.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το Πρωινό η πρώτη εξάδα που θα μπει στη «Φάρμα» αποτελείται από τρεις ηθοποιούς, έναν παρουσιαστή και δύο διαγωνιζόμενες προηγούμενων reality shows που έχουν προβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θανάσης Πάτρας, Ειρήνη Κολλιδά (πρώην παίκτρια του Survivor) και Μαρία Μιχαλοπούλου (πρώην παίκτρια του GNTM).

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πρόκειται να αποκαλυφθούν και άλλα ονόματα που θα προκαλέσουν έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό τις επόμενες ημέρες. Η «Φάρμα» αναμένεται να προβληθεί στον ΑΝΤ1 από τον Μάρτιο. Οι παίκτες του reality show διεκδικούν χρηματικό έπαθλο αξίας 50000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Το «ιστορικό» του reality show «H Φάρμα» στην ελληνική τηλεόραση

Η πρώτη φορά που το εν λόγω reality show είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση ήταν το 2002 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Σε αυτήν οι παίκτες είχαν μεταφερθεί σε μία φάρμα έξω από την πόλη και έζησαν σαν Αγρότες για μία τηλεοπτική σεζόν. Νικήτρια είχε αναδειχθεί η Ειρήνη Πιπιτσούλη. Ακολούθησε και πάλι στο Mega «Η Φάρμα των Επωνύμων» το 2003 με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και η «Φάρμα 2» το 2004 με παρουσιαστή τον Ηλία Βαλάση.

Στην «Φάρμα των επωνύμων» που μοιάζει εν μέρει ως προς το cast που ετοιμάζει για το πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1, είχαν συμμετάσχει οι: Άγγελος Πυριόχος , Άντζυ Σαμίου , Νίκος Σούλης , Πωλίνα , Στέλλα Γεωργιάδου , Στέλλα Καπεζάνου , Στάθης Αγγελόπουλος , Χρήστος Παπαδόπουλος , Σπύρος Φωκάς.