ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Δανάη Παππά ζει «Άγιο Έρωτα» με τον ιερέα Δημήτρη Γκοτσόπουλο. «Άγγιγμα Ψυχής» vibes

Alpha TV/Instagram

Ο Δημήτρης  Γκοτσόπουλος βγάζει τα κοστούμια του Σίμου Πολύζου και φοράει τα ιερατικά ενδύματα για να γίνει ο Πατήρ Νικόλαος. Η Δανάη Παππά παθαίνει Άγιο Έρωτα και για τη νέα σειρά του Alpha που έχει vibes Άγγιγμα Ψυχής κυκλοφόρησε το trailer. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνει η Gen Z. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Δανάη Παππά θα πρωταγωνιστήσουν στο σίριαλ Άγιος Έρωτας. Ξέρουμε ότι είναι βασισμένο σε χιλιανή σειρά και θα θυμίζει τον απαγορευμένο έρωτα του Σταύρου Ζαλμά με τη Θεοφανία Παπαθωμά. Η Δανάη Παππά μετά τον Σασμό και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μετά τις Άγριες Μέλισσες και τον Παράδεισο των Κυριών, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος γίνεται ο hot priest που έλειπε από την ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν 5 καλοί λόγοι για να γίνει η αγαπημένη σου σειρά.

Είναι το μεγάλο στοίχημα του καναλιού για να διαδεχθεί τον Σασμό

Και τι θέλει κάθε σειρά που σέβεται το prime time της; Έναν μεγάλο έρωτα που προκαλεί πολλά δράματα. Θέλει ερωτικές σκηνές και φωτογενή ζευγάρια. Θέλει μίση ανάμεσα σε οικογένειες και ανατροπές. Η παραγωγή βασίζεται στη χιλιανή τηλενουβέλα με τίτλο Perdona Nuestros Pecados. Πάρα πολλές σειρές ετοιμάζει το κανάλι της Παιανίας ( Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, Να με λες μαμά, Ο Τιμωρός), αλλά αυτή θα είναι η καθημερινή σειρά των 21:00.

Το καστ που είναι εγγυημένη απόλαυση 

Πάρα πολλά ονόματα: Δανάη Παππά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Δημήτρης Παπανικολάου (στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση), Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Τσορτέκης, Μαρίνα Ψάλτη. Σε έπεισα; Αν όχι, έχω κι άλλα: Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Ηλίας Βαλάσης. 

Η υπόθεση 

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας που υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει το μυστικό που τον έχει οδηγήσει εκεί. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Τσορτέκη και η Ταμίλα Κουλίεβα με τον Δημήτρη Παπανικολάου. Η κόρη τους, Δανάη Παππά, ερωτεύεται τον ιερέα και εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί. Δεν έχουν δει το Fleabag κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Πού και πότε 

Μετά τον εμφύλιο σε μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Τα γυρίσματα μάλλον θα γίνουν ή στα Χανιά ή στο Ναύπλιο. Άλλη μια σειρά εποχής δηλαδή; 

Βεντέτα θα έχουμε; 

ΝΑΙ. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: “Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει”.

Μέχρι να κάνει πρεμιέρα η σειρά τον Σεπτέμβριο, μπορείς να δεις τον Δημήτρη Γκοσόπουλο στην επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή, Τότε, τώρα, πάντα. Εκεί τρολάρει και το Άγγιγμα Ψυχής.