ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση και είμαστε έτοιμες για πολύ κλάμα και δράμα

Alpha TV

Η Μαρία Κίτσου είναι ένας καλός λόγος να ανοίξεις την τηλεόραση. Όλοι το ξέρουν αυτό κι ειδικά οι φανατικοί της σειράς Άγριες Μέλισσες που στο πρόσωπό της Ελένης Σταμίρη βρήκαν τον τηλεοπτικό girl crush τους. Η Μαρία Κίτσου από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει με 2 ρόλους.

Η Μαρία Κίτσου στη σειρά Nα με λες μαμά σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου υποδύεται την Ξένια, μια γυναίκα που ανταποκρίνεται στις σιωπηλές κραυγές για βοήθεια ενός κακοποιημένου κοριτσιού. Πρόκειται για μίνι, κοινωνική, δραματική σειρά η οποία θα προβληθεί από τον Alpha. Η σειρά βασίζεται στη νοτιοκορεάτικη παραγωγή Mother και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Η Μαρία Κίτσου θα είναι η Ξένια Στασινού,  μια ορνιθολόγος που σε μια εκδρομή ενός σχολείου συναντά ένα κακοποιημένο κοριτσάκι που η μητέρα του χτυπά βάναυσα. Και καταλήγει να το απαγάγει για να το σώσει από την κακοποίηση. Έτσι αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό και στον δρόμο των 2 ηρωίδων, της μικρής και της μεγάλης, μπαίνουν εχθροί αλλά και σύμμαχοι. Όσοι την είδαμε στο θεατρικό Γέρμα, ξέρουμε ότι θα χυθούν δάκρυα.

Στη σειρά του Alpha θα δούμε και τις υπέροχες Φιλαρέτη Κομνηνού (παίζει τη μάνα που υιοθέτησε την Ξένια. Οι επιλογές της κόρης της, δημιουργούν εντάσεις και συγκρούσεις. Θα εμφανιστεί και η βιολογική μητέρα της), Ελένη Κοκκίδου, ενώ παίζει και η Δανάη Επιθυμιάδη.

Ωστόσο, πριν δούμε τη Μαρία Κίτσου στον Alpha, θα μεταμορφωθεί σε βενετσιάνα αριστοκράτισσα με μεταφυσικά χαρίσματα τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Η Μαρία Κίτσου παίζει και στη σειρά Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά, με την οποία μεταφερόμαστε στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Το τηλεοπτικό κοινό ήδη είδε το τρέιλερ με την Μαρία Κίτσου στο φινάλε της Μάγισσας.  Σε εκείνη ανήκει και η καρδιά που χτυπούσε μέσα στο βάζο, που βρήκε ο Μισέλ στο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σύμφωνα με το Τηλέραμα, είπε ότι κανένας ηθοποιός του πρώτου κύκλου δεν θα συμμετάσχει στον δεύτερο. Σε αυτή τη σεζόν της σειράς, που θα είναι ουσιαστικά το πρίκουελ της Μάγισσας, θα δούμε μέσα και το σίκουελ της ιστορίας. Παρά τις αρχικές σκέψεις Η Μάγισσα να γίνει τριλογία, οι σεναριογράφοι αποφάσισαν στα νέα επεισόδια που θα δεις από τον Οκτώβριο να «παντρέψουν» το παρελθόν με το παρόν.

Η σειρά θα περιλαμβάνει ένα ταξίδι στον χωροχρόνο. Συγκεκριμένα, θα διαδραματιστεί τόσο στο 1910 -με πρωταγωνιστή τον εγγονό της Θεοφανώς που θα βλέπουμε σε αρκετά flashback- όσο και 200 χρόνια πριν, όταν θα εμφανιστεί η Μαρία Κίτσου.