ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο νέος coach του GNTM

Instagram.com/christosbir/

Πολλές είναι οι αλλαγές που είδαμε στο φετινό GNTM, ως προς τα πρόσωπα που στελεχώνουν τις διάφορες θέσεις του διαγωνισμού. Ανάμεσα σε αυτές και η θέση του coach, τη σκυτάλη του οποίου παίρνει ένα νέο πρόσωπο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας που φέτος κάθεται στην καρέκλα του κριτή, παραχωρεί τον μέχρι πρότινος ρόλο του ως coach, στον 29χρονο Χρήστο Μπίρμπα.

«Είμαι ο Χρήστος Μπίρμπας και θα είμαι ο coach σας για το υπόλοιπο ταξίδι του διαγωνισμού», ακούγεται να λέει ο ίδιος στα μοντέλα, πριν μπουν στο σπίτι του GNTM, στα πρώτα δευτερόλεπτα του νέου trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου. Ας τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Μπίρμπα, τον νέο coach που θα κάνει χαμό στο GNTM

Χρήστος Μπίρμπας, λοιπόν, το όνομα του νέου coach που θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στο πλευρό των υποψήφιων μοντέλων για να εμψυχώνει, να στηρίζει, και να δίνει στις φετινές διαγωνιζόμενες την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εκάστοτε δοκιμασίας.

Παρόλο που ο ίδιος έχει στην κατοχή του πτυχίο Πολυτεχνείου στο τμήμα Μηχανολογίας, έχει καταφέρει να κάνει γνωστό το όνομά του στον κόσμο της μόδας. Στα 30 του χρόνια, έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές, ενώ έχει δουλέψει και στο εξωτερικό από τα πρώτα του βήματα, όταν και συνεργάστηκε με οίκους όπως Givenchy και Armani. 

Η σχέση του με την Αναστασία Περράκη

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Χρήστος Μπίρμπας βρίσκεται σε σχέση εδώ και 7 χρόνια με την Αναστασία Περράκη, το μοντέλο που έχει πραγματοποιήσει αρκετές guest εμφανίσεις σε προηγούμενες σεζόν του GNTM. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που έχουν φωτογραφηθεί μαζί.

Το ζευγάρι έχει μιλήσει, μεταξύ άλλων, σε κοινή του συνέντευξη στο περιοδικό Hello! για την αμοιβαία έλξη που αρχικά ένιωσε, τις δυσκολίες του πρώτου καιρού και όλους εκείνους τους λόγους που οδήγησαν στο να είναι μαζί σήμερα.

gntm PAPADAKIS PRESS/ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

«Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι 2 σε μία πολύ κακή περίοδο της ζωής μας και νομίζω ότι αρχικά ενώσαμε τις μοναξιές μας. Κάναμε την ίδια δουλειά και είχαμε πρωτογνωριστεί ένα-δύο χρόνια πριν, σ’ ένα show. Στο line up ήμουν εγώ μπροστά από τον Χρήστο και, μέχρι να βγούμε στην πασαρέλα, πιάσαμε ψιλή κουβέντα. Πέρασε καιρός και ξανασυναντηθήκαμε. Πάλι για δουλειά», ανέφερε στην αρχή η Αναστασία Περράκη, ενώ ο Χρήστος Μπίρμπας συμπλήρωσε: «Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας για πολύ καιρό πριν αποφασίσουμε να μπούμε σε σχέση. Κάτι που χρειαζόμασταν και οι 2 εκείνη την περίοδο».

Για τη διαφορά ηλικίας που έχουν, η Αναστασία Περράκη δήλωσε πως δεν απασχόλησε ποτέ τους ίδιους, παρά μόνο τον περίγυρό τους. Όσο για το αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, το 37χρονο μοντέλο είπε πως κάτι τέτοιο θα γίνει «με ρυθμούς χελώνας».

«Θα ήταν πολύ ωραίο να ζήσουμε μαζί, αλλά υπάρχει ένα μικρό παιδί. Έχει ήδη βιώσει ένα χωρισμό, που δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για ένα παιδί. Γιατί ακόμα και αν συμβεί με τις καλύτερες συνθήκες, νιώθει ενοχές και απόρριψη, ενώ δεν φταίει. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να δεχτεί στη ζωή του έναν νέο άνθρωπο. Και δεν θέλω να διαταράξω την προσωπική ηρεμία του. Ήταν το πρώτο μας μέλημα εξαρχής», είπε με τη σειρά του ο νέος coach του GNTM.

Ο Χρήστος Μπίρμπας μέσα από το Instagram