ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Τα pin-up μοντέλα, οι πίτσες και οι αντίκες έδωσαν «τροφή» στο Twitter για επικά memes

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου, η χρονομηχανή γύρισε τα υποψήφια μοντέλα του GNTM πίσω στον χρόνο και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Νεβάδα στις ΗΠΑ, τη δεκαετία των 60s. Με τη βοήθεια της Μαίρης Βιτίναρος, οι Top 20 μεταμορφώθηκαν σε pin-up girls των 60s και σέρβιραν στον Χρήστο Μπίρμπα την πίτσα του.

Μέσα σε 3 λεπτά, λοιπόν, τα κορίτσια του GNTM έπρεπε να ανταποκριθούν στο concept με αέρα 60s και κάπως έτσι έδωσαν την τέλεια αφορμή στο Twitter να δημιουργήσει επικά memes. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά, έχουν τα υποψήφια μοντέλα, οι πίτσες και τα vintage αμάξια τους.

Η Αλεξία, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, έδωσε το disadvantage της στη Βικτώρια, τη Μάρα και τη Μαρίτα, οι οποίες είχαν μόλις 1 λεπτό για να φέρουν εις πέρας το ζητούμενο του concept. Ένα ατύχημα της Κάτιας κατά τη διάρκεια του set, της στέρησε τη δυνατότητα να διαγωνιστεί.

Ακολούθησε το πλατό όπου έγινε μια άτυπη ψηφοφορία μεταξύ των κριτών και των μοντέλων σχετικά με τον αν η Κάτια πρέπει να αποχωρήσει ή να συνεχίσει στον διαγωνισμό χωρίς φωτογραφία. Η απόφαση ήταν ομόφωνη και η Κάτια εξασφάλισε την παραμονή της στο GNTM. Η Νάγια, η Δέσποινα και η Τζούλια είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες, σχηματίζοντας το bottom 3. Η πρώτη ήταν, τελικά, αυτή με την πιο αδύναμη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το GNTM και τις συμπαίκτριές της.

Οι πίτσες, τα αμάξια και τα ίδια τα μοντέλα του GNTM, έδωσαν «τροφή» στο Twitter για επικά memes