ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η Ρασέλ και ο Έντουαρντ ίσως είναι το νέο ζευγάρι του show. Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε;

Instagram.com/gntmgr

Και ένα νέο αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020 του GNTM, πρόβαλε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» του Star και spoiler έδωσε στη δημόσιοτητα. Ένα ένα θα στα πω και θα ξεκινήσω από τη νέα υπόθεση καρδιάς του reality show του σταθμού.

Ένα νέο ζευγάρι φαίνεται να προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα που δημιουργήθηκαν μέσα στο reality μοντέλων του Star. Ο λόγος για τη Ρασέλ και τον Έντουαρντ που από την αρχή του GNTM κάνουν αρκετή παρέα. Στο απόσπασμα που παίχτηκε στην «Φωλιά των Κου Κου» από το αποψινό επεισόδιο, αρκετά πλάνα τους δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα και ήθελαν ένα έντονο φλερτ να έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, έχουν έρθει κοντά κατά τη διάρκεια του GNTM ο Σήφης και η Μαρινέλα ενώ άλλα δύο παιδιά που έχουν αναπτύξει πιο στενή σχέση, είναι ο Αιμιλιάνο και η Μαριάγαπη. Τώρα όπως όλα δείχνουν σε αυτό το «γαϊτανάκι του έρωτα» έρχονται να μπουν και η Ρασέλ με τον Έντουάρντ.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εξελίξεις του νέου επεισοδίου του GNTM, οι 10 υποψήφιοι θα ταξιδέψουν στην ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στο χωριό Γκούρα. Εκεί θα κληθούν να «αναμειχθούν» με ανθρώπους του χωριού και να δημιουργήσουν σύγχρονες καρτ ποστάλ. Ένα από τα φαβορί του reality μοντέλων του Star, ο Ανδρέας, δεν τα καταφέρνει καλά, ενώ θα τον δούμε να εκνευρίζεται με τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος ήταν παρών στην φωτογράφιση για τη δοκιμασία αποχώρησης.

To spoiler για τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του GNTM

Όπως ακούγεται στο αποκλειστικό απόσπασμα, που προβλήθηκε, η Βίκυ Καγιά, σημειώνει ότι υπάρχουν σκέψεις για διπλή αποχώρηση. Με αυτή την αφορμή η «Φωλιά των Κου Κου» προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

«Πιάνομαι από τα λόγια της Βίκυς Καγιά, που είπε σήμερα πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουν δύο και να σπάσει κάπως η δυάδα. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δύο πολυσυζητημένοι παίκτες του GNTM που μας έχουν απασχολήσει πάρα πολύ και στο GNTM και εδώ γιατί τους συζητάμε κάθε μέρα, θα βρεθούν στη δυάδα. Ή θα φύγουν και οι δύο όπως είπε η Βίκυ Καγιά ή ίσως σπάσει αυτό το ντουετάκι που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι. Πάντως οι πιθανότητες να φύγουν αυτά τα δύο άτομα που είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, είναι πάρα πολλές γιατί βρισκόμαστε σε ένα πολύ κομβικό σημείο του διαγωνισμού», είπε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Γεωργίου.

Η παίκτρια που σύμφωνα με τα spoiler αποχωρεί απόψε

Οι παίκτες δεν αποκαλύφθηκαν ονομαστικά στην εκπομπή του Star, ωστόσο το γύρο του διαδικτύου έχει ήδη κάνει το όνομα της Ρασέλ ως εκείνο που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο του GNTM. Από τα προηγούμενα, μάλλον είναι ασφαλές το συμπέρασμα ότι ο έτερος υποψήφιος θα είναι είτε ο Έντουαρντ είτε ο Δημοσθένης με τον οποίο διατηρεί μια καλή φιλική σχέση από την αρχή του show.