ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η αποχώρηση του Ηρακλή, η δεκάδα, οι αντιδράσεις στο Twitter και το spoiler

Instagram.com/gntmgr

Η πρώτη δεκάδα του GNTM (για τελική κρατάμε μια επιφύλαξη καθώς περιμένουμε και τις επιστροφές παικτών που έχουν ήδη αποχωρήσει) διαμορφώθηκε από το επεισόδιο της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου στο GNTM. Το reallity μοντέλων του Star, δοκίμασε αυτή τη φορά τους παίκτες του σε μία fashion φωτογράφιση όπου πόζαραν αντιμετωπίζοντας τον αέρα και το βάρος ενός αλεξίπτωτου ανοιχτού στην πλάτη τους, φορώντας τη νέα συλλογή της Orsalia Parthenis. Αισθητική υψηλή στο επεισόδιο, απαιτήσεις επίσης υψηλές από τα μοντέλα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 3 Νοεμβρίου του GNTM, για πρώτη φορά φάνηκε να ξεχωρίζουν τα τέσσερα κορίτσια που έχουν απομείνει στο παιχνίδι. Η Μαριαγάπη, πήρε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας, παρότι το έπαθλο που ήταν μία εμπειρία ελεύθερης πτώσης το κέρδισε ο Έντουαρντ, ενώ και οι υπόλοιπες τρεις διαγωνιζόμενες (Μαρινέλα, Λία, Ρασέλ) δέχτηκαν θετικά σχόλια.

Η ομάδα του λεγόμενου “campaign room” (λέγε με FF στον προηγούμενο κύκλο), ήταν εκείνη που έφτασε στις τρεις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Σήφης, Αιμιλιάνο και Ηρακλής, στάθηκαν μπροστά στην Βίκυ Καγιά και περίμεναν τα αποτελέσματα. Οι δύο πρώτοι σώθηκαν, δείχνοντας να μη δέχονται το γεγονός ότι βρέθηκαν οι τρεις τους σε αυτό το σημείο. Ο Ηρακλής που για δεύτερο συνεχόμενο πλατό βρέθηκε ανάμεσα στη δυάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, έφυγε από το παιχνίδι.

Ο Ηρακλής στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από το GNTM

«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου. Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ηρακλή, που από τις οντισιόν το Twitter είχε στέψει «νικητή» του GNTM.

Φυσικά μέσα στις εβδομάδες που μεσολάβησαν από την οντισιόν του, πολλά άλλαξαν. Εν μέρει άλλαξε και η γνώμη του κοινού. Το Twitter δεν έδειξε να εκπλήσσεται με την αποχώρηση του Ηρακλή. Ίσως βέβαια φταίει γι’ αυτό και η ύπαρξη ενός spoiler για το μέλλον του GNTM. Σύμφωνα με αυτό, ο Ηρακλής όπως και η Ξένια και η Παρασκευή επιστρέφουν στο reality του Star. Ίσως, λοιπόν, να είναι προσωρινό το αντίο.

Τα tweets που ξεχωρίσαμε για την αποχώρηση του Ηρακλή από το GNTM

Η δεκάδα των υποψηφίων

Μετά και την αποχώρηση του Ηρακλή από το GNTM οι παίκτες του παιχνιδιού είναι πλέον δέκα. Ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα φαβορί, όμως όπως σε κάθε σεζόν έτσι και φέτος υπάρχουν και αρκετά outsiders.

Πλέον οι παίκτες που συνεχίζουν να διαγωνίζονται στο παιχνίδι είναι οι εξής: Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Σήφης, Δημοσθένης, Παναγιώτης, Έντουαρντ, Μαριαγάπη, Λία, Ρασέλ, Μαρινέλλα.

Η κίνηση που επιβεβαιώνει το spoiler

Τόσο ο Ηρακλής όσο και η Ξένια, είναι δύο πρώην πλέον παίκτες του GNTM που δεν έχουν εμφανιστεί στα social media τους, παρόλο που έχουν πλέον πολύ αυξημένους followers μετά την συμμετοχή τους στο reality show. Ίσως αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι για εκείνους το ταξίδι στον κόσμο του GNTM δεν έχει τελειώσει ακόμα.