ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η αποχώρηση του Εμμάνουελ για δεύτερη φορά, η yoga και τα ξυλοπόδαρα που ενέπνευσαν το Twitter

Instagram.com/gntmgr

Η τελική εννιάδα του GNTM διαμορφώθηκε και επιβεβαίωσε ένα από τα πρώτα spoiler που είχαν κυκλοφορήσει γι’ αυτό εδώ και πολλές εβδομάδες. Πέντε αγόρια και τέσσερα κορίτσια έχουν απομείνει στο reality μοντέλων του Star, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του νέου GNTM και τα έπαθλα που τον συνοδεύουν.

Εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου στο επεισόδιο της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, ήταν ο Εμμάνουελ. Το μοντέλο ήταν ένα από τα τέσσερα που επιλέχθηκαν από τον head of scouting του πρακτορείου Elite στο Λονδίνο, ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι του GNTM από το οποίο είχαν αποχωρήσει νωρίτερα. Ο Εμμάνουελ είναι ο πρώτος που αποχωρεί από τις «επιστροφές» ενώ τη νίκη συνεχίζουν να διεκδικούν η Παρασκευή, η Ξένια και ο Ηρακλής. Μαζί τους διαγωνίζονται ακόμα και οι: Λία, Ανδρέας, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Δήμος.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι παίκτες του GNTM παρακολούθησαν μάθημα yoga για να εξασκήσουν την ισορροπία τους, μάθημα που τους χρειάστηκε στη συνέχεια. Στη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα χωρισμένα σε ζευγάρια έπρεπε να σταθούν σε ξυλοπόδαρα και να ποζάρουν σχηματίζοντας γράμματα και φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη. Όπως καταλαβαίνεις τόσο από το μάθημα όσο και από τη δοκιμασία η τροφή για το Twitter δόθηκε και πάλι πλούσια.

Τα καλύτερα Tweets για το τελευταίο επεισόδιο του GNTM

Η καλύτερη, η λίγο λιγότερο καλύτερη και η χειρότερη φωτογραφία

Αρχικά, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η καλύτερη φωτογραφία θα έβγαινε μέσα από την ψήφο των ίδιων των παικτών του GNTM και όχι των κριτών. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημοσθένης με ψήφους 5-4 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο (όπως πάντα εκνευρισμένος με την απώλεια της πρωτιάς) Αιμιλιάνο. Ακολούθησαν ο Έντουαρντ και η Ξένια.

Νωρίτερα ο Έντουαρντ είχε διαφωνήσει με τον φίλο του στο παιχνίδι, Ανδρέα για το αν η δική του φωτογραφία μαζί με τον Ηρακλή ήταν η καλύτερη. Ο Έντουαρντ ακόμα ελπίζει μαζί με το Twitter για την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας αλλά η χάρη δεν του γίνεται.

Στο bottom two βρέθηκαν ο Εμμάνουελ και η Μαριαγάπη. Ο Εμμάνουελ όπως φάνηκε άφησε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του, βοηθώντας τη Μαριαγάπη όσο μπορούσε για να ισορροπήσει καλύτερα και κάπως έτσι βρέθηκε να αποχωρεί ξανά από το GNTM.

Η πρώτη ανάρτηση του Εμμάνουελ

Ο Εμμάνουελ ήταν ένας από τους ελάχιστους παίκτες που όλοι του οι συνυποψήφιοι στο GNTM χαιρέτισαν εγκάρδια πριν την έξοδό του από το σπίτι. Όπως βλέπεις και από την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του, ο Εμμάνουελ εκφράζεται πάντα με χιούμορ και με ευγένεια κι αυτό ήταν κάτι που θα μείνει «ζωντανό» στη μνήμη των συμπαικτών του και του κοινού.

«Το ταξίδι ξεκινά. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που έκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε», έγραψε λίγη ώρα μετά την προβολή της αποχώρησής του, ο Εμμάνουελ στον λογαριασμό του στο Instagram.