ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM Spoiler: Οι 2 παίκτες που αποχωρούν και οι 9 που βρίσκονται ακόμα μέσα στο σπίτι

Instagram,com/gntmgr

Η εβδομάδα αυτή όπως και οι προηγούμενες, αρχίζει με GNTM. Το reality μοντέλων του Star προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και γεμίζει την οθόνη μας με φωτογραφίσεις, δοκιμασίες και αποχωρήσεις υποψήφιων παικτών. Η εβδομάδα όμως δεν αρχίζει μόνο με GNTM, αλλά και με τα spoiler που αφορούν στο παιχνίδι.

Το Πρωινό και ο δημοσιογράφος του Νίκος Παρτσώλης, αποκάλυψαν τα δύο πρόσωπα που αποχωρούν από το σπίτι του GNTM αυτήν την εβδομάδα αλλά και τους 9 παίκτες που βρίσκονται μέχρι τώρα στο σπίτι. Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για το spoiler όχι μόνο της ημέρας αλλά και των επόμενων εβδομάδων για το GNTM.

Σύμφωνα με το spoiler που μετέδωσε το Πρωινό για το GNTM τη Δευτέρα αποχωρεί η Αλεξάνδρα στη δοκιμασία «Μαχητές Παραλίας» για την οποία έχουμε πάρει μια ιδέα από το trailer του επεισοδίου.

Την Τρίτη σειρά έχει η δοκιμασία «Γαμήλιες Τελετές» η οποία θα είναι τελευταία για την Ξένια. Το plus size μοντέλο του φετινού GNTM βλέπει την πόρτα της εξόδου από νωρίς, αλλά όχι οριστικά, σύμφωνα με το Πρωινό. Στην δοκιμασία οι παίκτες του GNTM θα διαγωνιστούν σε ζευγάρια. Παράλληλα και τα δύο επεισόδια θα είναι «τηλεμαραθώνιοι» αφού θα διαρκέσουν 4 ώρες το καθένα.

Ποιοι παραμένουν στο σπίτι του GNTM

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, αυτοί που μέχρι τώρα παραμένουν στο σπίτι του GNTM, είναι πέντε αγόρια και τέσσερα κορίτσια. Στο σπίτι παραμένουν ο Ανδρέας, ο Αιμιλιάνο, ο Έντουαρντ, ο Δήμος και ο Ηρακλής. Επίσης συνεχίζουν να διαγωνίζονται οι: Μαριαγάπη, Λία, Παρασκευή και η Ξένια.

Η Ξένια πρόκειται, λοιπόν, να μπει μέσω της διαδικασίας της δεύτερης ευκαιρίας. Με τον ίδιο τρόπο σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσιώλη, θα επιστρέψει και η Παρασκευή. Οι υπόλοιποι 7 υποψήφιοι δεν έχουν αποχωρήσει ποτέ ως τώρα από το σπίτι.