ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Η επιστροφή των παικτών που ξετρέλανε το Twitter, η φωτογράφιση που δυσκόλεψε τα φαβορί και η αποχώρηση

Instagram.com/gntmgr

Ένα χορταστικό επεισόδιο ήταν αυτό της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου για το GNTM. Οι 8 παίκτες του reality μοντέλων του Star νόμιζαν πλέον πώς όδευαν στην τελική ευθεία, αλλά τελικά έγιναν 12 λίγο μετά την αρχή του επεισοδίου κι έμειναν 11 στο τέλος του. Στο επεισόδιο της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι επιστροφές παικτών που είχαν ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η επιλογή έγινε από τον Joel Bough, head of scouting του Elite London, του πρακτορείου που θα συνεργαστεί με τον τελικό νικητή. Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και στο σπίτι του GNTM μπήκαν ξανά οι Ξένια, Παρασκευή, Εμμάνουελ και Ηρακλής.

Oι αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών κυμάνθηκαν από το απόλυτο ως το ελαφρύ «πέσαν τα καράβια μου έξω». Oι παίκτες που ξαναμπήκαν το έκαναν αποφασισμένοι να απειλήσουν όσο μπορούν τους παλιούς τους γνώριμους. Παρακολουθήσαμε τις αλλαγές ισορροπιών στις παρέες. Όλα τα παραπάνω γέμισαν το Τwitter με σχόλια για την επιστροφή των παικτών στο GNTM.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο Twitter η επιστροφή της Ξένιας, την οποία το κοινό φαινόταν να αποζητά. Ωστόσο το γεγονός ότι εντάχθηκε στην παρέα του “campaign room” δηλαδή των Αιμιλιάνο, Ηρακλή, Εμμάνουελ, Σήφη και των Μαρινέλα και Μαριαγάπη, αλλά και το ότι ήταν ακόμα και τώρα δυσαρεστημένη από τον Δήμο επειδή είχε φύγει σε κοινή τους φωτογράφιση, στοίχησε στους χρήστες του Twitter.

Αυτό που σίγουρα δεν τους στοίχησε και αντίθετα τους έδωσε έμπνευση για ακόμα περισσότερα σχόλια ήταν το ότι η Ρασέλ δεν έλαβε δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει στο παιχνίδι. Το “I Will Back” της, έμεινε να θυμιζει ότι τελικά έπεσε έξω.

To party του Twitter με τις επιστροφές παικτών στο GNTM

H φωτογράφιση που δυσκόλεψε τα φαβορί και η αποχώρηση

Με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα topmodels κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν φωτογραφιζόμενοι σε ζευγάρια μια σκηνή ασιατικής πάλης. Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου MikeTsitas, ήταν τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφησης. Η Λία Τσουζντάν μοίρασε τα αβαντάζ και τα ντισαβαντάζ της και δημιούργησε ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ, ενώ πρόσθεσε βαθμούς δυσκολίας στη φωτογράφιση της Μαριαγάπης και της Μαρινέλας.

Κάπως έτσι και παρά την εντυπωσιακή απόδοση της ίδιας, η Λία μαζί με τον συνεργάτη της στη φωτογράφιση Αιμιλιάνο, βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις στην κρίση της επιτροπής. Τελικά Λία και Αιμιλιάνο σώθηκαν και ο Αντρέας με τον Σήφη ήταν οι bottom two του επεισοδίου της Δευτέρας. Ο Σήφης ήταν τελικά ο παίκτης του GNTM που αποχώρησε.

H αντίδραση της Μαρινέλας και το πρώτο μήνυμα του Σήφη μετά την αποχώρηση από το GNTM

Εδώ και καιρό οι συμπαίκτες τους μιλούν ανοιχτά στις κάμερες της παραγωγής για το ειδύλλιο της Μαρινέλας με τον Σήφη. Εκτός GNTM τα ρεπορτάζ μιλάνε για δύο παιδιά που ήρθαν πολύ κοντά και δημιούργησαν μία σχέση μέσα στο reality μοντέλων του Star. Όπως καταλαβαίνεις περισσότερο ενδιαφέρον κι από την ίδια την αποχώρηση του Σήφη, είχε για τους τηλεθεατές η αντίδραση της Μαρινέλας σε αυτή.

«Φεύγει ο Σήφης. Καθόλου ευχάριστο. Είναι ένα παιδί που κάνουμε πάρα πολλή παρέα μέσα στο σπίτι. Θα μου λείψει. Είμαστε και οι δύο από την Κρήτη και τώρα έμεινα μόνη μου. Είδα τον Σήφη που βούρκωσε και βούρκωσα κι εγώ!», είπε η Μαρινέλα μετά την αποχώρηση. Το πρώτο του μήνυμα έστειλε μετά τη συμμετοχή του στο GNTM και ο Σήφης.

Λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Σήφης Φαραντάκης έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για να μιλήσει για την εμπειρία του στο παιχνίδι. «Η αρχή ενός τέλους. Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νέες εμπειρίες και γνωριμίες αλλά και όμορφες στιγμές. Έμαθα πολλά και θα μάθω ακόμα περισσότερα. Άλλωστε τώρα ξεκινάμε!», έγραψε το μοντέλο από την Κρήτη.