ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το Twitter ξεσπάθωσε και οι Maneskin δεν μπορούν να συνέλθουν από τον λόξιγκα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 4 Οκτωβρίου, τα 19 μοντέλα που παραμένουν στον διαγωνισμό, κλήθηκαν να λάμψουν μπροστά στον φακό του φωτογράφου Δημήτρη Κλεάνθους. Με πάθος, αυτοπεποίθηση και το ανάλογο παρουσιαστικό που διαθέτει ενός rockstar, οι παίκτες έπρεπε να αποτυπώσουν στην τελική λήψη που θα «έφερναν» στο πλατό, τα συναισθήματα αδρεναλίνης, έντασης και αποθέωσης που βιώνει ένας rock star σε μια συναύλια, όσο βέβαια εκείνοι βρίσκονταν σε μία διάφανη πασαρέλα που αιωρούνταν στα 13 μέτρα ύψος.

«Rock n’ Roll σε υψόμετρο», λοιπόν, το concept του GNTM 4 που κατάφερε να ανεβάσει την αδρεναλίνη και τον φόβο ορισμένων παικτών. Ένα concept που όχι μόνο κατάφερε να δημιουργήσει ίντριγκες και εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τους ίδιους να «ρίχνουν» τα καρφιά τους στην Άννα για τα λόγια της προς την Όλγα, αλλά και μία mini φρενίτιδα στους κόλπους του Twitter, για δυο -κυρίως- λόγους.

Το Twitter βρίσκει το GNTM 4 ανιαρό και ξέρει και τους λόγους

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο φετινό reality μόδας έχουν λάβει χώρα πολλές αλλαγές. Ακόμα μία, μάλιστα, αποκαλύφθηκε στο πλατό της Δευτέρας, 4 Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως έχουν τη δυνατότητα να σώσουν έναν συμπαίκτη τους, από τους τρεις τελευταίους (bottom three).

Ωστόσο, παρά τις όποιες αλλαγές που έχουν σημειωθεί σε σχέση με το περσινό GNTM, οι χρήστες του Twitter επιμένουν στο γεγονός πως το GNTM 4 είναι αδιάφορο και ως φαίνεται, βρήκαν και τον κύριο λόγο που συμβαίνει αυτό. Τα tweets μιλούν από μόνα τους και αποκαλύπτουν πως κάτι λείπει.

Αυτή η έλλειψη εντοπίζεται στην παρουσία της Βίκυς Καγιά. Οι χρήστες του Twitter αναπόλησαν τις παλιές καλές εποχές του GNTM, όταν η Βίκυ Καγιά βρισκόταν στο τιμόνι της παρουσίασης. Η δύναμη της συνήθειας, που λέμε.

Οι ερμηνείες των παικτών που θα απογοήτευαν τους Maneskin

Το δεύτερο φάουλ εντοπίστηκε στους παίκτες. Τα 19 μοντέλα του GNTM 4, λοιπόν, στην προσπάθειά τους να μπουν στο πετσί του ρόλου, ενσάρκωσαν επί σκηνής διάφορα είδωλα της Rock n’ Roll σκηνής και απήγγειλαν τραγούδια τους. Η playlist των Maneskin, του ιταλικού rock συγκροτήματος που κέρδισε στη φετινή Eurovision τον περασμένο Μάιο, ήταν αυτή που επικράτησε, με πολλούς παίκτες να ερμηνεύουν τραγούδια τους. Το Twitter, πάντως δεν συμφώνησε με την επιλογή των παικτών, ως φαίνεται από τα tweets τα οποία έδωσαν ρεσιτάλ.