ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το Twitter βρήκε τη Πάολα Μπράτσο και τη Σοράγια Μοντενέγκρο του GNTM 4. Μεξικάνικο σήριαλ γίναμε

Instagram.com/gntmgr

Μετά την ολοκλήρωση του Bootcamp, τα 10 αγόρια και τα 10 κορίτσια που απαρτίζουν την τελική 20δα του GNTM 4, κλήθηκαν να δείξουν τι αξίζουν στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να έρθουν πιο κοντά και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τον έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους. Ένας ύμνος στην ανθρώπινη επαφή που η πανδημία έχει στερήσει σε πολλούς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μία δοκιμασία που πήγε αρκετά καλά, παρόλο που οι περισσότεροι διαγωνιζόμενοι δήλωσαν αγχωμένοι για το πως θα βγάλουν μία αντάξια φωτογραφία του concept και του reference ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Πάντως, εάν κάτι δεν πήγε καλά, αυτό ήταν η πρώτη επαφή των 20 μοντέλων με το νέο σπίτι του GNTM 4.

Πιο συγκεκριμένα, το μαύρο βανάκι οδήγησε τους παίκτες στο νέο, ειδικά διαμορφωμένο loft που θα παρείχε στους παίκτες όλων των ειδών ανέσεις κατά τα λεγόμενα του Γιώργου Καράβα. Η παγωμάρα και η απογοήτευση στα πρόσωπά τους ήταν εμφανείς. Όλοι περίμεναν να μπουν στην πολυτελή βίλα, ως είθισται στον διαγωνισμό. Αντ’ αυτού, ένας κοινόβιος χώρος με 20 κρεβάτια τους περίμενε.

Ανάμεσα στους παίκτες που δυσαρεστήθηκαν περισσότερο, ήταν η 19χρονη Κυβέλη που δεν πίστευε στα μάτια της, εάν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της. Η ίδια, μάλιστα, διαβεβαίωσε κάποιους από τους συμπαίκτες της πως εάν σε λίγες μέρες δεν αλλάξουν σπίτι, η αποχώρησή της θα είναι αναπόφευκτη. Η διαμονή σε ένα τέτοιου είδους σπίτι «ξεπερνά τα όριά της», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Ωστόσο, μετά τη λήξη της πρώτης δοκιμασίας, τα δεδομένα άλλαξαν καθώς οι κριτές επεφύλασσαν μία έκπληξη στους διαγωνιζόμενους. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο πλατό του GNTM 4 έλαβε χώρα στον κήπο της βίλας όπου τελικά θα μείνουν οι 19 από τους 20 παίκτες, με την πρώτη αποχώρηση να έχει ήδη σημειωθεί. «Μέχρι στιγμής έχουμε δύο πριγκίπισσες και μας λείπει το φασόλι. Θα ήθελα να κάτσετε να το σκεφτείτε αυτό που σας κάναμε γιατί είναι ένα πολύ καλό σημάδι χαρακτήρα. Δεν θα ζείτε στην βίλα του GNTM, οπότε θα ήθελα λιγάκι να κατέβετε από το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα του επαγγέλματος που σας περιμένει. Εδώ ήρθαμε να κάνουμε δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί που νευρίασε με τη δυσαρέσκεια της Κυβέλης και της Ειρήνης.

Το Twitter μετέτρεψε το GNTM 4 σε μεξικάνικο σήριαλ

Φυσικά, το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη 19χρονη παίκτρια, Κυβέλη, που κατά το Twitter έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. «Η Κυβέλη πρέπει να υποδύεται. Δεν το πιστεύω ότι κάποιος όντως σκέφτεται και φέρεται έτσι», επεσήμανε ένας από τους χρήστες.

Τελικά, όντως. Οι χρήστες του Twitter ανακάλυψαν ποιους χαρακτήρες υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Κυβέλη στο επεισόδιο της Τρίτης, 28 Σεπτεμβρίου. Η κακιά Πάολα Μπράτσο από τη σειρά «La Usurpadora» και η Σοράγια Μοντενέγκρο, η καλύτερη κακιά του σύμπαντος, στη σειρά «Μαρία της Γειτονιάς», καθώς και οι ιστορικές και καθόλου politically correct ατάκες τους, βρήκαν ταύτιση στο πρόσωπο της Κυβέλης Χατζηευστρατίου. Και κάπως έτσι, το reality μόδας μετατράπηκε σε μεξικάνικη τηλενουβέλα.