ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το Twitter έκραξε την κριτική επιτροπή για τον πιο σωστό λόγο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 έπρεπε να πετύχουν την πιο περίεργη πόζα στον φωτογραφικό φακό του Xander Romanov. Η δοκιμασία αποχώρησης είχε έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας καθώς οι παίκτες έπρεπε να πειραματιστούν με το σώμα τους, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι της πόζας. Η περίοδος της καραντίνας και του εγκλεισμού αποτέλεσε εξίσου σημαντικό παράγοντα για το συγκεκριμένο concept, καθώς τα μοντέλα έπρεπε να αποτυπώσουν στον φακό τα βιώματά τους, αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Τα 12 μοντέλα του GNTM 4, λοιπόν, κλήθηκαν να ποζάρουν όσο πιο περίεργα μπορούσαν ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα σε έναν περιστρεφόμενο κύκλο.

Οι κριτές αποφάσισαν πως η καλύτερη φωτογραφία ανήκει δικαιωμάτικα στον Ναοπολέοντα, ο οποίος πέτυχε το απόλυτο weird posing. «Από bottom πήγαμε στην κορυφή. Πάρα πολύ δυνατή η εικόνα σου, έφερες το κάτι παραπάνω, μπράβο σου», του είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, πριν του δώσει τη φωτογραφία. Ο ίδιος, μάλιστα, αφιέρωσε τη νίκη του στον φίλο του τον Γιάννη, με τον οποίο βρέθηκαν στο bottom 2 στο προηγούμενο επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή, η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» την Όλγα να σχολιάζει με παράπονο και δυσαρέσκεια για την απόφαση των κριτών στον Αγγαίο, «Ρε φίλε η Αγάπη δε θα πάρει ποτέ την καλύτερη φωτογραφία». Όπως φάνηκε, το Twitter είχε την ίδια άποψη με την Όλγα και δεν συμφώνησε καθόλου με την απόφαση της κριτικής επιτροπής.

Το GNTM 4 στο στόχαστρο του Twitter. Αλλού έπρεπε να «πάει» η καλύτερη φωτογραφία

Σε ρόλο δικαστή ή τέλος πάντων σε ρόλο κάποιου όργανου που σκοπός του είναι να αποδίδει τη δικαιοσύνη εκεί που πρέπει, το Twitter χτύπησε τρεις φορές το τουιτερικό σφυρί δικαστηρίου και καταδίκασε την απόφαση της κριτικής επιτροπής του GNTM 4 να δώσει την καλύτερη φωτογραφία στον Ναπολέοντα. Μάλιστα, ο χρήστες ανέδειξαν τον δικό τους νικητή.

Μήπως η Αγάπη είχε όντως καλύτερη φωτογραφία; Η παίκτρια που θεωρείται φαβορί του GNTM 4, δεν έχει λάβει ποτέ καλύτερη φωτογραφία. Παρόλο που έχει φτάσει αρκετές φορές στην πηγή, νερό δεν έχει πιεί.