ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δημήτρης Κοκονάκης: Πέρσι τον απέρριψαν στο GNTM και φέτος περπατάει στο Μιλάνο. Κάρμα it is

Instagram.com/kokonakis_dimitris

Θυμάσαι τον Δημήτρη Κοκονάκη από το GNTM 3; Τον παίκτη από τα Χανιά που είχε καταφέρει να μας εντυπωσιάσει όλ@ εκτός από τους κριτές, οι οποίοι τον έκοψαν στη φάση των Bootcamps; Και κάπως έτσι, ο εντυπωσιακός Εύζωνας έμεινε εκτός σπιτιού.

Μάζεψε τα μπογαλάκια του και γύρισε στην Κρήτη. Εμείς, από την άλλη, μείναμε με το παράπονο για τον παίκτη που σίγουρα θα μπορούσε να φτάσει ψηλά μέσα στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, όλα σε ετούτη τη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο -έτσι και στην περίπτωση του παίκτη. Έναν χρόνο αργότερα, λοιπόν, ο Δημήτρης Κοκονάκης έδειξε τι πραγματικά αξίζει – εκτός GNTM – και όντως έφτασε ψηλά. Συγκεκριμένα, στο Μιλάνο.

Η απόρριψη από το GNTM και η προσγείωση στο Μιλάνο

Ο Δημήτρης Κοκονάκης, λοιπόν, μπορεί να μην κατάφερε να αναδείξει τις ικανότητές του στον διαγωνισμό μόδας – ή με καλύτερη διατύπωση – να μην του δόθηκε η ευκαιρία, αλλά κατάφερε να περπατήσει στο Μιλάνο, έναν χρόνο αργότερα. Δεν το λες και μικρό κατόρθωμα.

Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από την πασαρέλα του και δεν υπάρχει αμφιβολία πως εντυπωσίασε τους καλεσμένους. Τύφλα να ‘χει το GNTM.

Παρόλο που το 25χρονο μοντέλο δεν αποκάλυψε για ποιο brand έκανε πασαρέλα, το σκηνικό είναι αρκετά εντυπωσιακό. Μπορεί, λοιπόν, το show έλαβε χώρα στο παγωμένο Μιλάνο, αλλά δόθηκε η εντύπωση πως διοργανώθηκε σε κάποιο παραλιακό μέρος. Πιο συγκεκριμένα, φορώντας ένα λευκό outfit κι ένα καρώ σακάκι, ο Δημήτρης Κοκονάκης περπάτησε στον ξύλινο διάδρομο χωρίς παπούτσια, με την αμμουδιά και τα κεράκια να σε ταξιδεύουν σε κάποια ειδυλλιακή παραλία. Γοητευτικότατος.

Η audition και το bootcamp του Δημήτρη Κοκονάκη

Να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Κοκκονάκης είχε περάσει με 4 «Ναι», συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια από όλη την ομάδα του GNTM. Ο coach Γιώργος Καράβας, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που τον αποκάλεσε «μοντελάρα». «Γεια σου, τσολιά μου!», είχε αναφωνήσει η Βίκυ Καγιά κατά την είσοδό του στο πλατό. O Άγγελος Μπράτης, μάλιστα, τον είχε περάσει στην επόμενη φάση πριν καν βάλει μαγιό και κάνει πασαρέλα.

Ωστόσο, ο παίκτης έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς στην τελική φάση των bootcamps κόπηκε. Ο μοναδικός που πέρασε από την πεντάδα του Δημήτρη Κοκονάκη ήταν ο Αιμιλιάνος Μάρκου, αφήνοντας ουσιαστικά εκτός το ίδιο, μαζί τους άλλους 3 υποψήφιους. Οι κριτές “έκοψαν” τους 4 υποψηφίους με την αιτιολογία ότι η εν λόγω πεντάδα μοιάζει αρκετά στα χαρακτηριστικά, οπότε χρειάζονταν μόνο έναν εξ αυτών.

«Μία μικρή πίκρα μού την άφησε να πω την αλήθεια»

«Ήθελα να μπω. Δεν μπήκα, δεν έγινε και κάτι. Συνεχίζουμε. Μια μικρή πίκρα μου την άφησε να πω την αλήθεια», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Κοκονάκης και συνέχισε σχολιάζοντας τη γυμνή φωτογράφιση των παικτών. «Θα την έκανα την γυμνή φωτογράφιση. Μια χαρά ήταν τα παιδιά. Όλοι cool φαινόντουσαν. Τους περίμενα λίγο πιο αγχωμένους».

«Δεν νομίζω. Για ποιο λόγο να ξαναπάω αφού δεν πέρασα φέτος. Δεν χρειάζεται να κυνηγάς κάποιο πράγμα συνέχεια και συνέχεια. Είχα αρχίσει να ασχολούμαι από πριν με τον χώρο. Στο GNTM, πήγα για την εμπειρία, αλλά συνεχίζω κανονικά», κατέληξε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να δοκίμαζε ξανά την τύχη του στο GNTM.

Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται.