ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το πρώτο plus size μοντέλο που ενθουσίασε τους κριτές. 5 λόγοι που πήρε 4 ναι

https://www.instagram.com/maritakath/

Το δεύτερο επεισόδιο του GNTM 4 που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου με τους Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να επιλέγουν τους παίκτες που αξίζουν μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ανάμεσα στα άτομα που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στην audition και εξασφάλισαν το εισιτήριό τους για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, το id catwalk, βρέθηκε και η Μαρίτα Καθιζιώτη που κατάφερε να αποσπάσει 4 «ναι» από την κριτική επιτροπή του GNTM 4.

Η audition της Μαρίτας Καθιζιώτη στο GNTM 4

Όπως η ίδια ανέφερε on camera πριν μπει στην αίθουσα και καταπλήξει τους κριτές, σκεφτόταν να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM εδώ και 2-3 χρόνια. Ωστόσο, φέτος ήταν η στιγμή της, τόσο από θέμα εμπειρίας όσο και από θέμα ψυχολογίας.

 

Με καταγωγή από την Κύπρο και με σπουδές στο Brighton της Αγγλίας, η 22χρονη Μαρίτα Καθιζιώτη είναι plus size μοντέλο που ασχολείται με το modeling, σε Αγγλία και Κύπρο. «Με φόβιζε ο ανταγωνισμός και η τηλεόραση. Όταν άρχισα να δουλεύω και είδα πώς είναι, δεν είχα πλέον κάποιο πρόβλημα. Είμαι πολύ χαλαρή και cool με αυτό το θέμα», δήλωσε η Μαρίτα Καθιρζιώτη πριν εμφανιστεί μπροστά στην κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Καράβας, μάλιστα, ήταν αυτός που προέβλεψε την τετραπλή επιτυχία του 22χρονου μοντέλου.

Η συνεργασία με ASOS και η αυτοπεποίθηση που νικά τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό

Κατά την παρουσία της μπροστά στους κριτές, η Μαρίτα Καθιζιώτη ανέφερε πως συνεργάζεται με την ASOS, ενώ στην ερώτηση του Άγγελου Μπράτη για το αν τη φοβίζει ο ανταγωνισμός με ψηλές, αδύνατες και όμορφες κοπέλες, η ίδια δήλωσε πως δεν πρόκειται να επηρεαστεί. Και πολύ καλά κάνει.

 

Το Instagram που ενθουσίασε και οι λόγοι που πήρε 4 ναι

Εκτός από τους κριτές του GNTM 4, η Μαρίτα Καθιζιώτη κατάφερε να εντυπωσιάσει και όλους εμάς τους υπόλοιπους. Μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.