ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ζενεβιέβ είπε όχι στον υποψήφιο που μας έκανε να αναρωτιόμαστε «Πού έχει τέτοιους αγρότες;»

https://www.instagram.com/ilias_aikaterinaris

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος το GNTM 4 θα έχει τον αγρότη του. Πιο συγκεκριμένα, τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο από τη Λάρισα, διαδέχτηκε ο Ηλίας Αικατερινάρης από τη Χαλκιδική.

Οι περιπτώσεις του Παναγιώτη Αντωνόπουλου και του Ηλία Αικατερινάρη, έχουν περισσότερα κοινά απ’ όσα νομίζεις. Και οι δυο παίκτες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τρία «ναι». Στην περίπτωση του πρώτου, το «όχι» ήρθε από τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος δικαιολόγησε την απόφασή του λέγοντας πως δεν είδε το «model material» σε εκείνον. Στην περίπτωση του δεύτερου, το «όχι» ήρθε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον λόγο θα διαβάσεις παρακάτω. Αυτά έχει το GNTM 4.

Η audition του Ηλία Αικατερινάρη στο GNTM 4

«Μέσα από το GNTM θέλω να πάρω κάποιου είδους δημοσιότητα και να γίνω μοντέλο», ανέφερε στην αρχή ο Ηλίας Αικατερινάρης μιλώντας στην κάμερα του GNTM 4, στο χωράφι του. «Ένας αγρότης είναι πολύ δύσκολο να βιώσει το GNTM, αλλά λόγω της σκληρής δουλειάς που κάνει καθημερινά, μπορεί να ανταπεξέλθει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο 25χρονος αγρότης που ασχολείται κυρίως με τις ελιές και δηλώνει πανέτοιμος.

 

Στην ερώτηση του Δημήτρη Σκουλού για το πώς προέκυψε το modeling, ο ίδιος ανέφερε πως η πρώτη του επαφή συνέβη όταν είχε συνοδεύσει την πρώην κοπέλα του σε πρακτορείο μοντέλων και η υπεύθυνη που τον είδε, του πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Η ηρεμία που προκάλεσε εκνευρισμό στη Ζενεβιέβ

Το γεγονός πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί βαριέται εύκολα, το έχουμε καταλάβει όλοι. Το γεγονός πως εκνευρίζεται εύκολα, επίσης. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του 25χρονου παίκτη του GNTM 4, του οποίου η ηρεμία της προκάλεσε αφόρητο εκνευρισμό. «Είσαι αυτό που λέμε ορίτζιναλ μοντέλο. Ξέρεις τι δεν έχεις; Ενέργεια! Θα σου πω ένα τεράστιο όχι μπας και ξυπνήσει η φλόγα που επιβάλλεται να έχει ένας άντρας που είναι τόσο όμορφος, τόσο άψογος σε μία οντισιόν που τον βλέπει όλη η Ελλάδα. Πας για λεφτά. Με έχεις υπνωτίσει», ανέφερε με έντονο ύφος η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Παρά την ατονία και την έλλειψη ενέργειας, ο παίκτης κατάφερε να πείσει τους κριτές του GNTM 4 που ωστόσο υποστήριξαν πως θα χρειαστεί αρκετή δουλειά από την πλευρά του. Η συνέχεια θα δείξει.