ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το μοντέλο που μάγεψε τους κριτές, δίχασε το Twitter και προδόθηκε από το Instagram

Instagram.com/eirinilebesi

Τελικά, το Instagram όντως ήξερε. Η Ειρήνη Λεμπέση είναι η φετινή διαγωνιζόμενη που όχι μόνο κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές, οι οποοιοι φυσικά είπαν ομόφωνα «ναι», αλλά και τον coach, Γιώργο Καράβα, ο οποίος εισέβαλε στο πλατό και «διέκοψε», κατά κάποιον τρόπο, την audition όταν η ίδια πήγε να φορέσει το μαγιό της. «Δυο χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα. Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου. Έχω πάθει πλάκα, είναι εξαιρετική», ανέφερε ψιθυριστά, αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό στους κριτές ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του ήδη κατά τη διάρκεια των polaroids.

Η είσοδος της Ειρήνης Λεμπέση στο GNTM 4, λοιπόν, προκάλεσε μία mini φρενίτιδα σε όλη την ομάδα του διαγωνισμού. «Όταν γίνεις πολύ διάσημη μετά το GNTM, θα δεχθείς να περπατήσεις για εμένα;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης. «Θα έρθεις μαζί μου στο Los Angeles;», τη ρώτησε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όταν η παίκτρια πλησίασε τους κριτές για την επεξεργαστούν από κοντά. «Δεν σε έχει πλησιάσει κανένα πρακτορείο;», ρώτησε ο Δημήτρης Σκουλός που είχε την ίδια απορία με τον Γιώργο Καράβα. Και στις δυο περιπτώσεις, η Ειρήνη Λεμπέση απάντησε αρνητικά.

Η audition της Ειρήνης Λεμπέση στο GNTM 4

Η Ειρήνη Λεμπέση ισχυρίζεται ότι δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τον χώρο του modeling. Το Instagram άλλα λέει

Τόσο οι κριτές όσο και ο coach, λοιπόν, έμειναν άφωνοι που ανακάλυψαν τέτοιο ανεκμετάλλευτο διαμάντι και θα έχουν την ευκαιρία να το αναδείξουν, να το πλάσουν, να το διαμορφώσουν και να απογειώσουν τη μοντελική καριέρα της μέσα από τους κόλπους του GNTM 4. Ωστόσο, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από μία απλή αναζήτηση στο Instagram, για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα πως οι ισχυρισμοί της διαγωνιζόμενης δεν ισχύουν.

Όπως μπορείς να δεις, η Ειρήνη Λεμπέση όχι μόνο έχει εμπειρία στον χώρο του modeling, αλλά έχει περπατήσει και για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Ιουνίου η ίδια είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη μόδας της Kathy Heyndels.

Σε άλλο σημείο, βλέπουμε ότι η ίδια έχει συνεργαστεί και με τον διακεκριμένο Έλληνα σχεδιαστή, Paris Valtadoros. Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ένα και μπορείς να το μαντέψεις: Η Ειρήνη Λεμπέση έχει αρκετή εμπειρία στον χώρο του modeling για να ισχυρίζεται το αντίθετο.

Ο διχασμός του skinny στο Twitter

Το ψιλόλιγνο κορμί και ο skinny σωματότυπος της 18χρονης Ειρήνης Λεμπέση ήταν χαρακτηριστικά που αδιαμφισβήτητα ενθουσίασαν τους κριτές του GNTM 4. Ωστόσο, το Twitter έχει διαφορετική άποψη. Ή μάλλον, δυο διαφορετικές απόψεις. Οι μεν, υποστηρίζουν πως είναι λάθος εν έτει 2021 να προωθούνται ως υγιή πρότυπα τόσο skinny σωματότυποι, όπως αυτός της Ειρήνης Λεμπέση. Οι δε, υποστηρίζουν πως οι αρνητικές κριτικές για το γονιδιακά skinny σώμα της, περνάνε στη σφαίρα του body shaming. Εξάλλου, η ίδια ανέφερε πως η μαμά της είναι skinny και ο μπαμπάς της αδύνατος. Τα συμπεράσματα, δικά σου.