ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το Instagram ξέρει (;) ποιο είναι το κορίτσι που οι κριτές αποκάλεσαν επόμενο Top Model

Star

Το GNTM 4 έχει ξεκινήσει την πορεία του εντυπωσιακά. Κορίτσια κι αγόρια συμμετέχουν στις auditions του reality μοντέλων του Star κάνοντας την κριτική επιτροπή των Δημήτρη Σκουλού, Άγγελου Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνης Παπαβλασοπούλου να συμφωνεί ομόφωνα, να διχάζεται, να χρησιμοποιεί τις wild cards του και να τους δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του show.

Όλα αυτά μέχρι το επόμενο επεισόδιο του GNTM 4, όπου εμφανίζεται ένα υποψήφιο μοντέλο για το οποίο μένουν όλοι με το στόμα ανοιχτό. Κυριολεκτικά σε ό,τι αφορά την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου τουλάχιστον, θα δεις το στόμα της να ανοίγει στο trailer που ακολουθεί. Επίσης θα ακούσεις τον Γιώργο Καράβα να λέει «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πλάσμα, αλήθεια. Θεωρώ ότι είναι η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου».

«Αυτή άνετα είναι το επόμενο ελληνικό top model», λέει ο Άγγελος Μπράτης , ενώ η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου λέει στην άγνωστη καλλονή «Δεν βλέπουμε συχνά τέτοια κορίτσια σαν εσένα». Οι κριτές την ξεπροβοδίζουν και στο trailer ποτέ δεν βλέπουμε το πρόσωπό της.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα μοντέλο ελκυστικό στα μάτια της κριτικής επιτροπής; Σίγουρα η ομορφιά, οι αρμονικές αναλογίες, η προσωπικότητα και το attitude. Απ’ όλα αυτά, το trailer του νέου επεισοδίου του GNTM 4 μάς προδίδει σίγουρα τις αναλογίες. Για τους fans του GNTM πάντως φαίνεται ότι αυτό ήταν αρκετό για να αναγνώρισουν το μοντέλο πίσω από τις εκφράσεις ενθουσιασμού.

Στην επίσημη σελίδα του show στο Instagram ένα σχόλιο με κατηγορηματικό τρόπο ανέφερε ότι το πρόσωπο για το οποίο οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό είναι η Ειρήνη Λεμπέση.

GNTM 4 Instagram.com/gntmgr

Τα χαρακτηριστικά που προλάβαμε να δούμε από το trailer, δηλαδή τα καλλίγραμμα, ατέλειωτα πόδια του μοντέλου και τα μακριά μαύρα μαλλιά, ταιριάζουν με το όνομα. Η Ειρήνη Λεμπέση σύμφωνα με τις πληροφορίες της στο Instagram, σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία και εργάζεται ως μοντέλο. Η τελευταία της ανάρτηση δε, είναι από drive in πασαρέλα που έχει πραγματοποιήσει για την Kathy Heyndels στις 13 Ιουνίου. Εκεί σε αυτή την τελευταία ανάρτηση ήρθε ένα ακόμα σχόλιο που μας βάζει σε σκέψεις. «Το προφίλ αυτό σε λίγο καιρό θα έχει πολλές χιλιάδες θαυμαστές. Καλή επιτυχία Ειρήνη», έγραφε ένας χρήστης του Instagram.

GNTM 4 Instagram.com/eirini.lempesi

Η «σιωπή» της έκτοτε στα social media, ίσως επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αυτή είναι η γυναίκα για την οποία οι κριτές του GNTM 4 έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το αν η πληροφορία του Instagram επιβεβαιωθεί θα το μάθουμε σίγουρα σε ένα από τα δύο επεισόδια του GNTM 4, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου ή την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου. Ως τότε ας δούμε λίγες παραπάνω φωτογραφίες της Ειρήνης Λεμπέση για να πούμε κι εμείς Wow και να δώσουμε τα ναι μας από τώρα.