ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Δάκρυα, ιπποτισμοί και οι μπηχτές του Καράβα για το ζευγάρι του σπιτιού

Instagram.com/gntmgr

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4, τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, οι παίκτες πήγαν σε καντίνα για να φάνε σάντουιτς. Γιατί τι άλλο κάνουν οι celebrities μετά το after party του Vanity Fair; Πιθανότατα πάνε στην κοντινότερη καντίνα για να φάνε βρώμικο, με τις τουαλέτες και τα κοστούμια τους. Κάτι αντίστοιχο κλήθηκαν να κάνουν και τα 10 μοντέλα του reality μόδας. Στο τέλος της βραδιάς, ο διψήφιος αριθμός έγινε μονοψήφιος και κάπως έτσι έμειναν 9.

Και μπορεί οι παίκτες του GNTM 4 να μην ταξίδεψαν μέχρι το μακρινό Hollywood για τα Oscars, πήγαν όμως μέχρι τον εξωτικό Πειραιά. Εκεί είχε στηθεί η καντίνα του διαγωνισμού μόδας.

Σάντουιτς με αυγά να λιώνουν και να πέφτουν πάνω στις τουαλέτες, εντυπωσιακά make up, κάμερες, φλας, παπαράτσι και αυθορμητισμός, είναι όλα όσα περιγράφουν το χθεσινό concept. H Όλγα αναδείχθηκε νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας. Ωστόσο, το Twitter έριξε αλλού τα φώτα του. Η σχέση του Στυλιανού και της Όλγας, που όπως δείχνουν όλα χτίζει τις βάσεις της μέσα στους κόλπους του GNTM 4, ήταν το ζήτημα που απασχόλησε τους χρήστες.

Τα κλάματα της Όλγας και η διπλή παρηγοριά

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν τη δοκιμασία αποχώρησης, η παραγωγή θέλησε να τρολάρει τους παίκτες του GNTM. Τρολ που όπως αποδείχθηκε δεν είχε καλή κατάληξη για την Όλγα. Ο account manager μεγάλης διαφημιστικής εταιρίας γιαουρτιών, επισκέφθηκε τη βίλα των μοντέλων, ζητώντας από τα ίδια να ποζάρουν ως φρούτα, για μία commercial καμπάνια γιαουρτιού.

Ο υποτιθέμενος manager φάνηκε ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός με τα μοντέλα. Στο σετ της Όλγας τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο. Το ζητούμενο ήταν να κάνει την ξινή, ενώ η ίδια έδειχνε σέξι. Για τον λόγο αυτό, ο account manager της είπε πως δεν είναι ικανή γι’ αυτό το concept κι έτσι το σετ της διακόπηκε. Το ξέσπασμα της Όλγας δεν άργησε να έρθει, με τον Γιώργο Καράβα και τον Στυλιανό να προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Τελικά, ο απαιτητικός πελάτης ήταν απλά ένας ηθοποιός που προσπάθησε να σκληραγωγήσει τα μοντέλα, μαθαίνοντάς τους να δουλεύουν υπό πίεση.

Το Twitter ξεσκέπασε το ερωτικό ειδύλλιο του GNTM 4

Ο Γιώργος Καράβας -που επίσης δεν γνώριζε για τη φάρσα- δεν ήταν ο μόνος που ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του account manager. Ο Στυλιανός νευρίασε με τον manager που έκανε την Όλγα να κλάψει. Φυσικά, η αντίδρασή του δεν ξέφυγε από τα δίχτυα του Twitter.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης. Ο Γιώργος Καράβας απευθύνθηκε στον Στυλιανό, μιλώντας για την Όλγα και αποκαλώντας τη χαρακτηριστικά «κορίτσι του». Αποκάλυψη εκ των έσω έκανε ο coach; Τα συμπεράσματα, δικά σου.