ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε catwalk της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο Μιλάνο. Απλά wow

Instagram.com/angelosbratis

Πλέον είναι επίσημο. Τα γυρίσματα για την τέταρτη σεζόν του GNTM έχουν ξεκινήσει με μία απώλεια και μία νέα προσθήκη. Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε το GNTM και στη θέση της έρχεται η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία συμπληρώνει το κενό της τέταρτης θέσης στην κριτική επιτροπή.

Η ομάδα του GNTM, λοιπόν, υποδέχθηκε στην παρέα της την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία είναι καταξιωμένη στον κύκλο του modeling. Ανάμεσα στους ανθρώπους που την υποδέχθηκαν και δημοσίως μέσω των social media, ήταν ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το 33χρονο μοντέλο.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σε catwalk του Άγγελου Μπράτη

Μετά τη Βίκυ Καγιά, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από σετ επαγγελματικής φωτογράφισης για να ευχηθεί «Καλή αρχή», ο Άγγελος Μπράτης είναι ο επόμενος στη σειρά του καλωσορίσματος της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στην οικογένεια του GNTM. Ο Άγγελος Μπράτης δημοσίευσε μία φωτογραφία της ίδιας από catwalk στο Μιλάνο, σε εβδομάδα μόδας.

Όπως φαίνεται, ο σχεδιαστής και το μοντέλο γνωρίζονταν ήδη από προηγούμενη συνεργασία τους. «Καλωσόρισες στην οικογένεια του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Δημιούργησε τη δική σου ροή και το δικό σου mood, όπως ακριβώς το έκανες σε αυτήν εδώ την πασαρέλα της συλλογής “Moralis” κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Μπράτης στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Από την υπόλοιπη ομάδα της κριτικής επιτροπής, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε repost την ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό του GNTM, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε στιγμιότυπο από επαγγελματική φωτογράφιση που είχαν πραγματοποιήσει μαζί στο παρελθόν. Όπως καταλαβαίνεις, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μπορεί να ήταν άγνωστη σε ένα μέρος του τηλεοπτικού κοινού, αλλά είναι ήδη γνωστή στους κόλπους του GNTM.

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ρόλο της στο GNTM

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πώς θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική, οπότε δεν ήξερα και πώς γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα. Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή»  ανέφερε μεταξύ άλλων η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αποχαιρέτησε την Αμερική για να βρεθεί στο GNTM.

«Με την Βίκυ Καγιά έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Τη γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και εγώ ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες. Έχω παρακολουθήσει τα παλιότερα GNTM» δήλωσε στο τέλος η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, αναφερόμενη στη συνάδελφό της και προκάτοχο της θέσης της στο GNTM, Βίκυ Καγιά.