ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: 4 παίκτες επιστρέφουν στο σπίτι. Ποιοι δεν έλαβαν τη δεύτερη ευκαιρία;

Και πάνω που χάρηκαν οι υποψήφιοι του GNTM που κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα της τελικής δεκάδας, οι ισορροπίες ανατρέπονται στο GNTM. Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου πρόκειται να δούμε την επιστροφή παλιών παικτών στο σπίτι του GNTM.

Η ανατροπή αυτή δεν ήταν μη αναμενόμενη καθώς σε κάθε κύκλο του GNTM που έχει προβληθεί από το Star, κάποια στιγμή παίκτες που έχουν αποχωρήσει νωρίτερα από το reality μοντέλων, επιστρέφουν. Αυτή τη φορά 12 παίκτες διεκδικούν την εκ νέου είσοδό τους στο σπίτι. Παρασκευή, Κωνσταντίνος, Παναγιώτης Πέτσας, Ξένια, Χρύσα, Ρασέλ, Ηρακλής, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Ίριδα, Παναγιώτης Αντωνόπουλος και Εμμάνουελ είναι οι 12 παίκτες που βρίσκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ευκαιρία τους.

Στο casting δεύτερης ευκαιρίας που διοργανώνεται από το reality μοντέλων  απόλυτος κριτής θα είναι «ο Head of Scouting του Elite Model Worldwide, Joel», όπως ακούγεται να λέει η Βίκυ Καγιά, ο οποίος συνδέεται με το πλατό από το Λονδίνο όπου βρίσκεται.

Ποιοι παίκτες ξαναμπαίνουν στο σπίτι του GNTM

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι αυτός που ενημερώνει εν αγνοία του, τα 8 εναπομείναντα μοντέλα στο σπίτι του GNTM για τον αριθμό των ατόμων που θα επιστρέψουν κοντά τους. Εκείνοι παρακολουθούν από το σπίτι και σοκάρονται όταν ακούν ότι οι υποψήφιοι θα αυξηθούν κατά τέσσερις.

Αν κρίνουμε από τα spoiler που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, τρεις από τους τέσσερις παίκτες που επιστρέφουν στο παιχνίδι είναι η Παρασκευή, η Ξένια και ο Ηρακλής. Όπως είχε πει ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό τον περασμένο μήνα, οι τρεις τους όχι μόνο μπαίνουν ξανά στο σπίτι αλλά παραμένουν τουλάχιστον μέχρι τους 9. Επιπλέον σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα, δεύτερη ευκαιρία λαμβάνει και ο Εμάνουελ. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο spoiler ανάμεσα στις επόμενες αποχωρήσεις θα δούμε φαβορί όπως τη Μαρινέλα αλλά και τον Σήφη.

Άπραγοι, λοιπόν αποχωρούν απο το πλατό οι: Παναγιώτης Πέτσας, Παναγιώτης Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος, Ίριδα, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Χρύσα και Ρασέλ.