ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM: Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αποχώρησε. Τα σχόλια στο Twitter και το απολογητικό πρώτο του μήνυμα στο Instagram

Instagram.com/gntmgr

Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος μάλλον βιάστηκε να γελάσει στο GNTM. Ο παίκτης που πανηγύρισε όσο κανείς άλλος την αποχώρηση της Ρασέλ από το σπίτι των υποψήφιων μοντέλων, η οποία προβλήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά στο τέλος του επεισοδίου της Τρίτης 10 Νοεμβρίου.

Τα 10 υποψήφια μοντέλα που είχαν απομείνει στο GNTM, κλήθηκαν να συνεργαστούν με σκύλους τόσο στη δοκιμασία επιβράβευσης όσο και στην δοκιμασία αποχώρησης από το reality μοντέλων του Star. Τετράποδοι φίλοι συνδυάστηκαν με τα χαρακτηριστικά των παικτών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. Νικήτρια της δοκιμασίας επιβράβευσης κρίθηκε η Λία.

Η Λία ήταν εκείνη που κέρδισε για πρώτη φορά και την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία αποχώρησης που ακολούθησε. Ο Αποστόλης Κουκουσάς με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, απαθανάτισε τα παιδιά που πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Η δοκιμασία δεν δυσκόλεψε πολλούς παίκτες, και ο Παναγιώτης που δεν ήταν σε καλή ψυχολογία και πριν τη φωτογράφιση φάνηκε ότι θα τα βρει σκούρα στο πλατό.

Στην τελική τριάδα βρέθηκαν ο Παναγιώτης, η Μαριαγάπη και η Μαρινέλα, τα τρία παιδιά που στο προηγούμενο επεισόδιο πανηγύριζαν περισσότερο από τον καθένα, την αποχώρηση της Ρασέλ. Ειδικά για τον πρώτο ο πανηγυρισμός θα κρινόταν σίγουρα πρόωρος καθώς ήταν το πρόσωπο που αποχώρησε.

Ο Παναγιώτης δεν ήταν από τους παίκτες του GNTM που είχαν γίνει συμπαθείς στο κοινό του τηλεοπτικού show. Τα δεικτικά του σχόλια αλλά και το χιούμορ του, τον κατέτασσαν ωστόσο ανάμεσα στους πιο πολυσυζητημένους παίκτες. Και το γεγονός ότι «λύγισε» on camera κατά την αποχώρησή του έδωσε το κατάλληλο υλικό στο Twitter για να δημιουργήσει κάποια «Πώς ξεκίνησε και πώς πάει το 2020» memes.

Τα Tweets για την αποχώρηση του Παναγιώτη

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το GNTM

O Παναγιώτης Αντωνόπουλος μπήκε στο GNTM ως ένα από τα μεγαλύτερα outsider. Αγρότης, τυροκόμος και κτηνοτρόφος ο ίδιος, αποφάσισε να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο το οποίο είναι μια καριέρα στη μόδα. Το όνειρο του στην πορεία μπορεί να μπερδεύτηκε με εκείνο του να «διώξει» άλλους συγκάτοικούς του από το σπίτι, αλλά τώρα είναι και πάλι ξεκάθαρο στα μάτια του. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την προβολή της αποχώρησής του.

«Και ναι, αποχώρησα από το σπίτι του GNTM. Αποχώρησα πλουσιότερος σε εμπειρίες, φιλίες και όμορφες στιγμές που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή. Αποχώρησα νιώθοντας ευλογημένα που με επέλεξαν, με εμπιστεύτηκαν και κυρίως με καθοδήγησαν άνθρωποι που η μόδα είναι το πάθος τους που αποτελεί καθημερινότητα τους και έχουνε διαπρέψει στο χώρο της», έγραψε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους τέσσερις κριτές και τον coach του Γιώργο Καράβα «για τη λάμψη που έβλεπα κάθε φορά στα μάτια σας, οραματιζόμενοι την εξέλιξη μου», όπως είπε.

«Το μόντελινγκ για εμένα δεν έριξε αυλαία σήμερα. Αντιθέτως, νιώθω πως ένας νέος δρόμος ανοίγει μπροστά μου, πολύ πιο συναρπαστικός και ταυτόχρονα απαιτητικός από τις δοκιμασίες που πέρασε. Ένας δρόμος διαφορετικός από αυτόν της αγροτικής ζωής που συνήθισα έως τώρα. Όμως η αλλαγή δεν είναι απλά απαραίτητη στη ζωή. Είναι η ίδια η ζωή. Ελπίζοντας το καλύτερο η περιμένοντας το χειρότερο», είπε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος.

Η στιγμή της αυτοκριτικής

Στο post του έκανε και την αυτοκριτική του, δηλώνοντας ότι μετανιώνει για λόγια που μπορεί να είπε στο παιχνίδι χωρίς να σκέφτεται αν θα στενοχωρήσει άλλους ανθρώπους. «Κάνοντας μία αυτοκριτική, αποχωρώντας από το παιχνίδι, κατάλαβα ότι εμπειρίες μας είναι η φωτιά που πέφτουμε και γεννιόμαστε ξανά, γινόμαστε φοίνικες οι ίδιοι. Διαπιστώνω ότι ένας άλλος Παναγιώτης βγαίνει έξω στον κόσμο ξανά. Συνειδητοποιώ λάθη που έκανα, λόγια που είπα χωρίς να σκέφτομαι αν στεναχωρήσω ανθρώπους, πράξεις μου, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν διαφορετικές. Δεν μετανιώνω όμως για κάτι, γιατί αυτές οι πράξεις με έκαναν να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Εξάλλου, ένας μικρόκοσμος πάντα γιγαντώνει το απλό και το κάνει πολύπλοκο και με τις πολύπλοκες καταστάσεις δεν τα πάω καθόλου καλά (φάνηκε άλλωστε)», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος κλείνει την ανάρτησή του απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του αλλά και την οικογένειά του. «Παιδάκια, είχαμε τις διαφωνίες μας, τους τσακωμούς μας, τις γκρίνιες μας, τα θαψίματα μας, τα γέλια μας. Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί στον τελικό. Μαμά, μπαμπά, Χρήστο, φιλαράκια μου, μου λείψατε και να που σας ήρθα!», είπε και για το τέλος φύλαγε την αναφορά του στη Ρασέλ. «I’ m back» έγραψε και την έκανε mention αναφερόμενος προφανώς στην τελευταία της φράση στο cue της μετά την αποχώρησή της από το GNTM.