ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η πισώπλατη μαχαιριά, οι θεωρίες συνωμοσίας και ο twitterικός διχασμός

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου, ένα απαιτητικό concept περίμενε τους 11 παίκτες του διαγωνισμού, οι οποίοι έπρεπε να δώσουν έμφαση στο σώμα και την κίνηση, αλλά ταυτόχρονα να έχουν αλληλεπίδραση με το νερό έχοντας την απόλυτη ισορροπία, συγκέντρωση και δύναμη για να βρεθούν στους Top10 του GNTM 4.

«Fly me to the moon», η ονομασία του concept. Μία δοκιμασία αποχώρησης που μας ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη των 80’s και συγκεκριμένα στο πιο μυθικό club όλων των εποχών, το Studio 54. Οι παίκτες του GNTM 4 φόρεσαν αστραφτερά κουστούμια και πόζαραν πάνω σε μία ημισέληνο.

Ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, η Κυβέλη ήταν η παίκτρια που θα μοίραζε τα disavantage ανάμεσα στους παίκτες. Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα της μοιρασιάς κι ο Γιώργος Καράβας ζήτησε από την ίδια να ορίσει τον συμπαίκτη που θα αποφάσιζε να δυσκολέψει, αυτή επέλεξε τον Κωνσταντίνο, με τον οποίο κάνουν αρκετή παρέα μέσα στο σπίτι, μαζί με τους Όλγα, Στυλιανό και Μαρία.

Η ίδια δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας πως το μοντέλο είναι ένας από τους δυνατούς διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού και πολύ ικανός στην κίνηση, άρα πρόκειται για ένα concept που του ταιριάζει και δεν θα δυσκολευτεί. Ωστόσο, ο συμπαίκτης της και το Twitter δεν είχαν την ίδια άποψη.

«Νιώθω προδομένος», είπε ο Κωνσταντίνος που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. Ο διαγωνιζόμενος του GNTM 4 έκανε λόγο για πισώπλατη μαχαιριά, πολλώ δε μάλλον αυτή τη στιγμή «που ξέρει η ίδια ότι δεν είμαι στα πολύ καλά μου». Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι η άνοδος της Κυβέλης ευθύνεται και στην υποστήριξη εκείνου και της υπόλοιπης παρέας, αφού η διαγωνιζόμενη άλλαξε παρέα στο παιχνίδι. «Την έχουμε βοηθήσει πολύ και αυτό ήταν μαχαιριά στην πλάτη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το συμβάν ανάμεσα στους δυο παίκτες δεν άφησε ανεπηρέαστους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι κατέκριναν την αντίδρασή τους, δίνοντας έμφαση στη δραματικότητα του Κωνσταντίνου.

Το δεύτερο μειονέκτημα πήγε στον Αιμιλιανό, προκειμένου να του κόψει την φόρα, μιας και έχει μπει πολύ δυνατά.

Το Twitter πήρε θέση στην «πισώπλατη μαχαιριά» της Κυβέλης

Στο μεταξύ, στο Twitter ξέσπασε ένας πόλεμος, με τους μεν να υποστηρίζουν την απόφαση της Κυβέλης να δώσει το disadvantage στον Κωνσταντίνο, καθώς πρόκειται για διαγωνισμό και τους δε να καταδεικνύουν την κυκλοθυμία της και τις αλλαγές που κάνει στις παρέες. Οι θεωρίες συνωμοσίας, μάλιστα, δεν έλειψαν.

Μήπως τo quadrifolio κρύβεται πίσω από την ανεξήγητη συμπεριφορά της Κυβέλης στο GNTM 4;

Στην προσπάθεια του Twitter να ψυχολογήσει τη συμπεριφορά της παίκτριας του GNTM 4, αρκετοί χρήστες υποπτεύθηκαν την εμπλοκή του quadrifolio και στην στρατηγική που κρύβεται από πίσω. Εγώ, πάντως, να σου υπενθυμίσω πως η παίκτρια απομακρύνθηκε από τη συγκεκριμένη παρέα, κάνοντας λόγο για τοξικότητα και αρνητική επίδραση στην ψυχολογία της. Ποιος ξέρει; Η συνέχεια θα δείξει τι κρύβεται πίσω από τους ελιγμούς της Κυβέλης.