ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το GNTM 4 είναι πια οι Πύλες του Ανεξήγητου. Το Twitter παραληρεί κι ενίσταται για το χτεσινό επεισόδιο

Instagram.com/gntmgr

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 1η Νοεμβρίου, μία ιδιαίτερη φωτογράφιση περίμενε τα 12 μοντέλα του διαγωνισμού, τα οποία στο τέλος της ημέρας έγιναν 11.

Πιο συγκεκριμένα, το concept ήταν «Farmers/Amish». Οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 μεταφέρθηκαν σε ένα γραφικό τοπίο, όπου έπρεπε να αποτυπώσουν μέσα από την τελική τους φωτογραφία, τη ζωή των Amish, της παραδοσιακής κοινότητας που φημίζεται για τον απλό τρόπο ζωής και ντυσίματος, αλλά και την άρνησή της για τις τεχνολογικές ανέσεις. Το challenge ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, κάτι που παραδέχθηκαν σχεδόν όλα τα μοντέλα, καθώς το ζητούμενο βρισκόταν περισσότερο στην έκφραση, παρά στην πόζα.

Τις καλύτερες λήψεις είχαν η Κυβέλη, η Μαρία και η Ειρήνη, με την πρώτη να παίρνει την καλύτερη φωτογραφία στα χέρια της. Από την άλλη, στους bottom 3 βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος, ο Ντίνος που είχε το advantage ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας και ο Γιάννης. Τελικά, ο Ντίνος ήταν αυτός που είχε τη χειρότερη λήψη, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να ανακοινώνει την αποχώρησή του από το GNTM 4.

Στο άκουσμα του ονόματός του, ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα ενώ παράλληλα έκανε αποκαλύψεις on camera. «Με εκνευρίζει που επηρεάστηκα από τον Στυλιανό. Δεν μπορώ να το δεχτώ για τον εαυτό μου αυτό πραγματικά. Συνέβη ότι δεχόμουν bullying και δεν το έλεγα, τύπου αστειάκια κι ότι έπαιρνα καλύτερη φωτογραφία και μου έλεγε πως δεν είσαι καλός. Μου έλεγε για τα κιλά μου γιατί αυτός είναι πιο αδύνατος. Οτιδήποτε για να νιώσει αυτός καλύτερα. Το κάνει και στους άλλους, αλλά το έχει χειριστεί τόσο σωστά, έχει δημιουργήσει τέτοια πλεκτάνη, που δεν μιλά κανείς τους».

«Είμαι ο καλύτερος, είμαι ο καλύτερος. Είναι κάτι που γούσταρα, κάτι που μου αρέσει, ήθελα να το τερματίσω», ανέφερε ο παίκτης μεταξύ άλλων.

Το Twitter έγινε έξαλλο με την αποχώρηση του Ντίνου από το GNTM 4

Στο άκουσμα της απόφασης της κριτικής επιτροπής, οι παίκτες GNTM 4 πάγωσαν, καθώς ο Ντίνος βρισκόταν ανάμεσα στα φαβορί για τελικό. Και δεν ήταν οι μόνοι που εξεπλάγησαν με την εν λόγω αποχώρηση. Το Twitter έγινε ο σύμμαχός τους και πήρε θέση υπέρ του Ντίνου Κρίτση. Του παίκτη που την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε την καλύτερη φωτογραφία και πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού GNTM 4.

To Twitter ποντάρει στις επιστροφές

Ανάμεσα στα καταδικαστικά tweets εναντίον της απόφασης που πήρε η κριτική επιτροπή του GNTM 4, η οποία έβγαλε τον Ντίνο εκτός συναγωνισμού, βρέθηκαν και κάποια tweets που δημιούργησαν ελπίδες για μία δεύτερη ευκαιρία. Το μέλλον θα δείξει αν ισχύουν.