ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η υποψήφια που πάλεψε – κυριολεκτικά – με τους κριτές για να περάσει

Instagram.com/domnikimatag

Μετά την Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη που κέρδισε την πρώτη wild card από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, σειρά παίρνει η Δομνίκη Μυστρίδου, η οποία παρά τα δυο όχι, παραμένει στον διαγωνισμό χάρις στον Άγγελο Μπράτη που της έδωσε τη wild card του.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια από την Κατερίνη, λοιπόν, μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκράτιο, κέρδισε τη wild card του Άγγελου Μπράτη και εξασφάλισε τη θέση της στο GNTM 4.

Η audition της Δομνίκης Μυστρίδου στο GNTM 4

«Το ότι μία γυναίκα κάνει πολεμική τέχνη, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι θηλυκή. Θεωρώ ότι είμαι δυναμική και δεν θα άφηνα έναν αντίπαλο να με νικήσει», αναφέρει η Δομνίκη Μυστρίδου που από τα 13 της χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το Παγκράτιο.

«Υπάρχει ένα πρόσωπο ενδιαφέρον εδώ», αναφέρει στην αρχή ο Άγγελος Μπράτης όταν η 23χρονη πρωταθλήτρια μπήκε στο πλατό κάνοντας πασαρέλα. «Και πολύ σέξι», προσθέτει στη συνέχεια κατά τη διάρκεια του catwalk. Εσύ ήδη από την αρχή υποθέτεις την τροπή θα πάρει η συνέχεια.

Παρόλο που η ίδια εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του GNTM 4 με το περπάτημα, το σώμα, το πρόσωπο αλλά κυρίως την προσωπικότητά της, την ώρα της τελικής απόφασης, οι κριτές ήρθαν 50-50. Το πρώτο «όχι» ήρθε από τον Δημήτρη Σκουλό. Ένα «όχι» που έκανε την παίκτρια να λυγίσει. Γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη Ζενεβιέβ Μαζαρί με αποτέλεσμα να λάβει και το δεύτερο «όχι». Έτσι ουσιαστικά, αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό.

Η Δομνίκη μετέτρεψε το πλατό σε ring και «πάλεψε» με τον Άγγελο Μπράτη

Ο Άγγελος Μπράτης, αφού δοκίμασε να «παλέψει» μαζί της και μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Δομνίκη Μυστρίδου θα μείνει εκτός GNTM 4, της χάρισε τη μία και μοναδική wild card του. Δικαιωματικά.