ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Αυτή η ανάρτηση (ίσως) να προδίδει τη νικήτρια

Instagram.com/gntmgr

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο μεγάλος τελικός του GNTM 4 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, και η πρώτη φάση του τελικού (ο οποίος θα αποτελείται συνολικά από 4 φωτογραφίσεις) ολοκληρώθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης, 14 Δεκεμβρίου. Οι τρεις φιναλίστ, Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος, ολοκλήρωσαν τις 2 πρώτες δοκιμασίες. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμασία άντλησε έμπνευση από το Breakfast at Tiffany‘s, ενώ η δεύτερη δοκιμασία ονόματι Ballroom, διαδραματίστηκε σε ένα επιβλητικό νεοκλασικό με θέμα το φλερτ, όπου οι παίκτες είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν τον παρτενέρ τους.

Όπως ανακοινώθηκε στους παίκτες στο πλατό, και οι 4 φωτογραφίσεις τους θα βαθμολογηθούν από τους κριτές του GNTM 4 με άριστα το 10, ενώ η βαθμολογία τους – μάλιστα – θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη του νικητή, μαζί με την ψηφοφορία του κοινού, η οποία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης, 14 Δεκεμβρίου όταν και άνοιξαν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Στην πρώτη φάση του τελικού, λοιπόν, η Κυβέλη κατάφερε να συγκεντρώσει 74 βαθμούς, ο Κωνσταντίνος 70 κι η Όλγα 69, δίνοντάς μας το περιθώριο για μία μικρή πρόγνωση. Μία πρώτη γεύση, δηλαδή, για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του GNTM 4, χωρίς, ωστόσο, να είναι τίποτα δεδομένο.

Η φωτογραφία που ίσως «δίνει» τον μεγάλο νικητή του GNTM 4

Αφορμή, βέβαια, για αυτήν την υπόθεσή μας αποτέλεσε και η παρακάτω φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο προφίλ του Άγγελου Μπράτη την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου. Ο κριτής του GNTM 4 δημοσίευσε ένα άλμπουμ αποτελούμενο από δυο φωτογραφίες του μαζί με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Την παίκτρια που μέσα σε δυο μέρες κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του Twitter.

«Ωραία το καταλάβαμε .Η Κυβέλη είναι η νικήτρια», «Δεν χρειάζεται να δούμε τελικό ιδού η νικήτρια τόση προώθηση πια», «Καλέ ανεβάστε και καμιά φωτογραφία με τους άλλους διαγωνιζόμενους. Κρίμα είναι. Δεν έχει βγει ακόμα νικητής..», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια της δημοσίευσης κι εσύ είσαι ελεύθερη να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Περίμενε, όμως, μέχρι τη Δευτέρα γιατί η ψηφοφορία του κοινού βρίσκεται σε εξέλιξη και πολλά δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Άγγελος Μπράτης, έχει ήδη δείξει την προτίμησή του.