ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Η αναπάντεχη συμφιλίωση που ξεσκεπάζει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέλης

Instagram.com/gntmgr

Ήταν πριν κάτι μέρες όταν η Κυβέλη, μία από τις πιο εκκεντρικές παίκτριες του GNTM 4 (και για κάποιους η «κακιά» της σεζόν) μάς είχε δείξει τα πρώτα «δείγματα καλοσύνης», κάνοντας τον κόσμο του Twitter και τους fans του GNTM εν γένει, να απορήσoυν.

«Δεν επιλέγω πια να κρατάω κακία. Παλιά το έκανα πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα και συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν έχει κάτι να προσφέρει καλό στον χαρακτήρα μου. Ίσα ίσα μού κάνω κακό. Οπότε εγώ κοιμάμαι πιο ήσυχη τα βράδια, όταν τους αγαπάω όλους», είχε πει χαρακτηριστικά η 19χρονη παίκτρια από την Κέρκυρα, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του [email protected], ενώ μεταξύ άλλων είχε δηλώσει πως αν δεν κερδίσει η ίδια, θα ήθελε να κερδίσει η Ειρήνη.

Ίσως από τις παραπάνω δηλώσεις να μην μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπεράσμα για τον χαρακτήρα της πιο αμφιλεγόμενης παίκτριας του GNTM 4, όμως για δυο πράγματα είμαστε σίγουροι. Πρώτον, πως δεν περίμενες να ακούσεις αυτά τα λόγια από το στόμα της Κυβέλης. Δεύτερον, οι ευχές της δεν έπιασαν τόπο, καθώς η ίδια βρέθηκε με την καλύτερη φωτογραφία ενώ η στρατηγική του Κωνσταντίνου και της Όλγας έπιασαν τόπο με αποτέλεσμα να μείνει η Ειρήνη εκτός διαγωνισμού.

Τα μοντέλα του GNTM 4 έπρεπε να γίνουν βασιλιάδες και βασίλισσες του dancefloor και να φωτογραφηθούν σε δύο set. Στο bottom 2 της δοκιμασίας αποχώρησης, βρέθηκαν η Ειρήνη με τον Κωνσταντίνο, ενώ το αποτέλεσμα κρίθηκε από τη δεύτερη λήψη των παικτών καθώς η πρώτη ήταν άψογη και στις δυο περιπτώσεις. Τελικά, η Ειρήνη ήταν αυτή που είδε την πόρτα της εξόδου να ανοίγει.

Η μετάλλαξη της πιο εκκεντρικής παίκτριας του GNTM 4 άφησε το Twitter με το στόμα ανοιχτό

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η αποχώρηση της Ειρήνης ήταν αυτή που αποτέλεσε την αφορμή ώστε να δούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο της Κυβέλης, το οποίο μάς έβαλε σε περισσότερες σκέψεις, πιο πολλές από την προηγούμενη φορά που μίλησε για την αγάπη που τρέφει για τους συμπαίκτες της. Είδαμε ένα πρόσωπο πιο ευαίσθητο, πιο ανθρώπινο και πιο ήρεμο μπροστά στην αποχώρηση της Ειρήνης, που έκανε τους χρήστες του Twitter να δουν με διαφορετική ματιά την παίκτρια του GNTM 4 που τόσο καιρό γράφει στο κούτελό της «μόνη μου και όλοι σας».

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέλη όχι μόνο πήρε το μέρος της Ειρήνης, υποστηρίζοντας πως έφυγε άδικα και πως θα ήθελε να είναι μαζί της στον τελικό, αλλά ξεστόμισε την επική ατάκα: «Αγαπάμε να μισιόμαστε». Σε αυτό το σημείο, βέβαια, είναι σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο παίκτριες του GNTM 4 βρίσκονταν στα μαχαίρια ενώ μάλιστα η Κυβέλη είχε φτάσει σε σημείο να διώξει την Ειρήνη από το δωμάτιό της. Τελικά, ο άνθρωπος αλλάζει; Το Twitter θα σου πει κι εσύ θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.