ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Είναι αυτό το πρώτο ζευγάρι του διαγωνισμού;

Ο Αγγαίος και η Όλγα στην πρώτη τους φωτογράφιση μαζί. Instagram.com/gntmgr

Όπως και στον τρίτο κύκλο του GNTM, έτσι και στο GNTM 4 διαγωνίζονται τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Οι υποψήφιοι του reality μοντέλων του Star περνούν τις ημέρες, τις νύχτες, τις αγωνίες και τις επιτυχίες τους μαζί. Κι όπως συνέβη και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έτσι και τη φετινή ο έρωτας, φημολογείται ότι «χτύπησε» ξανά την πόρτα της βίλας του GNTM 4.

Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό Soula Glamorous στο Instagram. Διακριτική, δεν τη λες. Ακριβή; Μένει να αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με την πληροφορία που αποκαλύφθηκε μέσω Instagram Story, το GNTM 4 έχει ήδη το πρώτο απολύτως φωτογενές ζευγάρι του.

«Αγγαίος Όλγα ζευγάρι, ενώ έχει κοπέλα έξω», ανέφερε το Instagram Story που δημοσιεύτηκε στον viral λογαριασμό του Instagram. Όπως βλέπεις, σύμφωνα με όσα αναγράφει η εν λόγω πληροφορία, ο διαγωνιζόμενος, Αγγαίος Ποθητός, ο οποίος θεωρείται φαβορί του GNTM 4, έχει σχέση εκτός του σπιτιού των υποψήφιων μοντέλων. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια πληροφορία θέλει τον Αγγαίο και την Όλγα Ντάλλα να έχουν έρθει κοντά.

GNTM 4 Instagram.com/soulaglamorous

Ο Αγγαίος Ποθητός είναι 20 ετών και κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία. Ο ίδιος σπουδάζει personal trainer ενώ το πάθος του για τη μόδα το κληρονόμησε από την επίσης μοντέλο, μητέρα του. Το GNTM 4 αποτελεί για εκείνον ένα προσωπικό στοίχημα, καθώς πέρσι κόπηκε στη διαδικασία του bootcamp.

Η Όλγα Ντάλλα είναι 21 ετών, ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Ελλάδα και το Μόναχο της Γερμανίας. Σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης με την ομάδα του Ολυμπιακού. Για την Όλγα Ντάλλα, το GNTM 4 είναι ακόμα μια κούρσα, στην οποία θα δώσει το 100% του εαυτού της για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και στο modelling.

Tο θέμα που ανέδειξε ο λαοφιλής λογαριασμός του Instagram, πρόβαλλε και η εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, του Open.

Η χημεία μεταξύ του Αγγαίου και της Όλγας είχε φανεί από την πρώτη δοκιμασία του GNTM 4. Για να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για το σπίτι του διαγωνισμού, οι υποψήφιοι είχαν χωριστεί σε δυάδες, με σκοπό να αποτυπώσουν μία σκηνή ενός ζευγαριού που ζει τον έρωτά του. Η Όλγα Ντάλλα και ο Αγγαίος Ποθητός φωτογραφήθηκαν μαζί και διεκδίκησαν τη νίκη, αλλά τελικά είχαν τη δεύτερη, καλύτερη λήψη.

Προφητική στιγμή; Σύμφωνα με τον λογαριασμό Soula Glamorous, ναι. Οι δικές μας πληροφορίες πάντως δεν επιβεβαιώνουν την ύπαρξη κάποιας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους. Κοινώς, μάλλον τα δύο παιδιά τρέφουν αισθήματα φιλικά το ένα για το άλλο.