ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Το φαβορί που αποχωρεί οικειοθελώς και όσα δεν ήξερες για αυτό

Instagram.com/gntmgr

Πρόκειται για έναν από τους πιο νεαρούς παίκτες του GNTM 4. Κατάφερε και έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη audition, με τους κριτές να έχουν εντυπωσιαστεί με την ομορφιά και την αγνότητά του. Πέρασε στην επόμενη φάση με 4 «ναι». Στην εξωτερική εμφάνιση μοιάζει με τον περσινό νικητή του διαγωνισμού, Ηρακλή Τσουζίνοφ, ομοιότητα που διέκριναν τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και οι ίδιοι οι κριτές. Το όνομά του βρισκόσταν στη λίστα με τα φαβορί. Ωστόσο, τα spoilers θέλουν τον ίδιο να ζητάει από την παραγωγή την αποχώρησή του.

Ο λόγος για τον 18χρονο Βασίλη Παρωτίδη, ο οποίος κατάφερε να περάσει και τις φάσεις των audutions και των bootcamps, κατάφερε να εξασφαλίσει τη θέση του στο σπίτι του GNTM, ενώ υποβλήθηκε και στο makeover του GNTM 4. Τελικά, όπως φαίνεται, θα κυνηγήσει τα όνειρά του με ανανεωμένο look, εκτός διαγωνισμού.

 

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο νεαρός παίκτης με motto “Hungry for more”, θα επιδιώξει αυτό το “more” με διαφορετικό τρόπο, σύμφωνα με τα spoilers. Μέχρι τότε, ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Όσα δεν ήξερες για τον κλώνο του Ηρακλή Τσουζίνοφ και φαβορί του GNTM 4

Ο 18χρονος Βασίλης Παρωτίδης ζει στην Αθήνα και σπουδάζει ψυχολογία, ενώ ταυτόχρονα -και παρά το νεαρό της ηλικίας του- ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει καλλισθενική γυμναστική και βρίσκεται με τους φίλους του, οι οποίοι μάλιστα τον φωνάζουν Goofy.

 

Όπως ο ίδιος δηλώνει απεχθάνεται την αδράνεια, τη διπροσωπία και τη στασιμότητα, ενώ υπόσχεται ότι θα βάλει τα δυνατά του για να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει τον τίτλο του GNTM 4.

Ο λόγος που πήρε μέρος στον διαγωνισμό μόδας, είναι γιατί θέλει να διεκδικήσει δουλειές, που θα προκαλέσουν αίσθηση και που θα συζητηθούν. Θέλει με λίγα λόγια, να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό και να ανοίξει πόρτες στον χώρο του modeling. Κάτι που όπως φαίνεται ήδη τα κατάφερε, παρά την πρόωρη αποχώρησή του.

Μένει να ανακαλύψουμε εάν ισχύουν τα spoilers, στα επόμενα επεισόδια.