ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

GNTM 4: Αυτή η χυλόπιτα εξηγεί (κάπως) τη στάση της Κυβέλης

Instagram.com/gntmgr

Πριν από λίγο καιρό η Κυβέλη του GNTM 4 είχε αποκαλύψει στην κάμερα της παραγωγής του reality μοντέλων του Star, ότι έχουν δημιουργηθεί όχι ένα αλλά δύο ζευγάρια στο παιχνίδι. Κι αν για την Όλγα και τον Στυλιανό, ο έρωτας ίσα που κρυβόταν, για το ζευγάρι Ειρήνη – Ναπολέων διατηρούσαμε κάποιες επιφυλάξεις.

«Υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι και είναι η Όλγα κι ο Στυλιανός. Και το άλλο ζευγάρι είναι η Ειρήνη κι ο Ναπολέων», είχε πει η Κυβέλη. Κι ως προφήτης, επαληθεύθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης 30 Νοεμβρίου. Ο Ναπολέων αποχώρησε από το GNTM 4 και στην πόρτα του σπιτιού, αποχαιρέτησε με ένα φιλί στο στόμα την Ειρήνη. Οι δυο τους νωρίτερα είχαν βρεθεί μαζί στο bottom 2 και παραδέχονταν πως όποιος κι αν τους δύο έφευγε θα ήταν πλήγμα για τον άλλο. Έρωτας είναι η αιτία, όπως κατάλαβες. Ή μάλλον όπως σου έλεγε η Κυβέλη και δεν την πίστευες.

Η Κυβέλη, η Ειρήνη και ο Ναπολέων βρίσκονταν αρκετά κοντά από την αρχή του GNTM 4. Έκαναν αρκετή παρέα μέχρι την περίοδο των «διακοπών» που προέκυψε για τα υποψήφια μοντέλα κατά τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού. Όταν οι υποψήφιοι του GNTM 4 επέστρεψαν στο σπίτι του reality μοντέλων του Star τα πράγματα είχαν αλλάξει πολύ. H Κυβέλη είχε απομακρυνθεί από τους μέχρι τότε φίλους της. Η ίδια ανέφερε ότι δεχόταν αρνητικά σχόλια από την τότε παρέα της, τα οποία εμπόδιζαν την εξέλιξή της. Το Twitter έδωσε τη δική του εκδοχή.

To Twitter βρίσκει τη δική του – λογική – εξήγηση για τη στάση της Κυβέλης στο GNTM 4

Η επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ Ειρήνης και Ναπολέοντα στο GNTM 4 έδωσε έμπνευση στο Twitter και τους χρήστες του, οι οποίοι είδαν μία κάποια εξήγηση της συμπεριφοράς της Κυβέλης στο φιλί των συμπαικτών της. Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν στο Twitter η Κυβέλη έτρεφε αισθήματα για τον Ναπολέοντα, εκείνος τα απέρριψε κι έπειτα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ειρήνης.

Δεν θέλω να μπερδεύεσαι, δεν βλέπουμε ξαφνικά Power of Love ή Bachelor, αλλά ο έρωτας δεν ρωτά πριν εμφανιστεί σε οποιοδήποτε reality show. Το Twitter πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο λογική εξήγηση για να απομακρυνθεί από την προηγούμενη παρέα της η Κυβέλη και το στηρίζει.

Μένει να δούμε τώρα, ποια εξήγηση θα βρεθεί για τη στάση της Κυβέλης απέναντι και στην δεύτερη παρέα που δημιούργησε από την οποία απομακρύνθηκε οριστικά όταν έδωσε ένα από τα disadvantage της στον ως τότε καλό της φίλο στο παιχνίδι, Κωνσταντίνο.

Όσα είπε ο Ναπολέων για την Κυβέλη και την Ειρήνη

Ίσως ο Ναπολέων με την έξοδό του από το GNTM 4 δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις για το αν ευσταθούν ή όχι αυτά τα σενάρια. Ίσως δεν δώσει και καμία και συνεχίσει να κυνηγά μία καριέρα στο modelling περιμένοντας και την έξοδο του κοριτσιού του από το παιχνίδι. Προς το παρόν πάντως μίλησε και για την Ειρήνη και για την Κυβέλη στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του.

«Αυτό που φάνηκε με την Ειρήνη, εγώ δεν γνώριζα ότι θα φανεί. Με την Ειρήνη προσπαθούσαμε να είμαστε αρκετά διακριτικοί. Φάνηκε ότι υπήρχε κάτι μεταξύ μας όταν η Κυβέλη βγήκε και το ανακοίνωσε στον κόσμο. Δεν μπορώ να πω ότι λέει ψέματα η Κυβέλη προφανώς. Δεν θα ήθελα όμως να κάνω κάτι επίσημο και να το ανακοινώσω», ανέφερε στην εκπομπή Breakfast @Star ο Ναπολέων.

Όσο για την Κυβέλη σημείωσε: «Η Κυβέλη είναι ένα άτομο πάρα πολύ διαβασμένο στον διαγωνισμό. Ξέρει τι να κάνει, πώς να κινείται και είναι πανέξυπνη. Μπορεί να μην της έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια αλλά δεν παύω να πιστεύω ότι είναι μία έξυπνη κοπέλα. Είναι στρατηγική και πάρα πολύ καλή στρατηγική».