WATCHLIST

Friends: The Reunion: 10 μυστικά μόλις αποκαλύφθηκαν. Ποιο ζευγάρι παραλίγο να μην καταλήξει μαζί;

HBO Max via AP Terence Patrick

Νόμιζες ότι ήξερες όλα τα trivia και τα fun facts για τα αγαπημένα σου «Φιλαράκια»; Κι εμείς το ίδιο. Μέχρι που κατέφτασε το πολυαναμενόμενο reunion και μάς έδωσε τη γνώση που δεν ξέραμε ότι χρειαζόμασταν.

Η 27η Μαΐου πέρασε στην ιστορία ως η μέρα που είδαμε την παρέα των Friends να θυμάται τα παλιά, να συγκινείται, να υποδέχεται guests και να κάνει αποκαλύψεις που δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε υπό άλλες συνθήκες. Αν πρόλαβες να δεις το reunion, ξέρεις πολύ καλά για ποιο πράγμα μιλάμε. Αν σκοπεύεις να το κάνεις, πάρε μία γεύση από το special επεισόδιο και συγκινήσου ελεύθερα γιατί τα «Φιλαράκια» είναι και πάλι στην οθόνη μας.

Ήταν ο Ross και η Rachel “on a break”;

Αν και οι δύο χαρακτήρες διαφωνούσαν για το αν ήταν απιστία ή όχι εκείνο το μεθυσμένο βράδυ του Ross με την Chloe, οι ηθοποιοί συμφωνούν στο ότι όντως έκαναν διάλειμμα από τη σχέση τους εκείνο το βράδυ. Εμείς πάλι δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.

Παραλίγο να κάνουν σχέση οι Aniston-Schwimmer

Αυτό είναι ένα σενάριο που όλοι θα θέλαμε να είχε υλοποιηθεί. Με το που είδε ο David Schwimmer την Jennifer Aniston, ένιωσε πολύ έντονα συναισθήματα. Η Jennifer Aniston δήλωσε ότι ήταν αμοιβαίο αλλά πάντα βρίσκονταν σε σχέση και το σέβονταν. «Θα είναι κρίμα αν φιληθούμε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες», είχε πει η Jen στον David, αλλά τελικά αυτό συνέβη και ο έρωτας μεταφέρθηκε στους ρόλους και όχι στην αληθινή ζωή.

Μάλλον δεν θα δούμε ταινία «Φιλαράκια»

Περιμέναμε πώς και πώς αυτό το επεισόδιο, αλλά δεν δείχνει την εξέλιξη των τηλεοπτικών χαρακτήρων. Πάντα αναρωτιόμασταν για το πώς μεγάλωσαν τα δίδυμα, αν ο Ross και η Rachel θα ήταν ακόμα μαζί και αν ο Joey βρήκε τον μεγάλο του έρωτα. Ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να αρκεστούμε σε αυτό το reunion. «Είναι μία απόφαση που εξαρτάται από τη Marta και τον David (τους δημιουργούε). Τους είχα ακούσει κάποτε να λένε, και συμφωνώ απόλυτα, ότι η σειρά τελείωσε τόσο όμορφα. Άσε που δεν θα μπορούσα σε αυτή την ηλικία να πως λέξεις όπως “Floopy”. Πρέπει να ωριμάζεις», είπε η Lisa Kudrow και εδώ θα διαφωνήσω σίγουρα. Ας δούμε τους χαρακτήρες πιο ώριμους και χωρίς Floopy.

Το κοινό ήταν η αφορμή για τη σχέση Monica-Chandler

Αν θυμάσαι, η πρώτη φορά που έγινε κάτι μεταξύ των δύο χαρακτήρων, ήταν όταν μέθυσαν στον γάμο του Ross, στο Λονδίνο. Όταν οι σεναριογράφοι είδαν την τρελή αντίδραση του κοινού στην πρώτη αυτή σκηνή, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι κάτι εφήμερο (όπως ήταν το αρχικό σχέδιο) αλλά θα δημιουργήσουν κάτι πιο σοβαρό. Awww!

HBO Max via AP / Terence Patrick

Ο David Schwimmer δεν συμπάθησε ποτέ τον Marcel

Το μόνο κατοικίδιο που είδαμε να «δένεται» με χαρακτήρα των Friends, ήταν η μαϊμουδίτσα που άκουγε στο όνομα Katie. Στην πραγματικότητα, αν και μιλάμε για εκπαιδευμένο ζώο, υπήρχαν συνέχεια πρακτικές δυσκολίες στις σκηνές και ο Schwimmer ένιωθε να τρομάζει από την παρουσία του. «Έτρωγε ζωντανές κάμπιες πάνω στον ώμο μου».

Το ρίσκο που πήρε η Jennifer Aniston με τα «Φιλαράκια»

Η Rachel ήταν ο τελευταίος χαρακτήρας που μπήκε στο πιλοτικό επεισόδιο, αλλά η Aniston είχε συμφωνήσει με το CBS για άλλη σειρά και αν έβγαινε στον αέρα, θα έπρεπε να ξαναγυρίσουν τα επεισόδια με άλλη ηθοποιό. Η Aniston, ωστόσο, ερωτεύτηκε τον ρόλο της και ζήτησε να αποδεσμευτεί από το άλλο project. Εκείνοι της απάντησαν ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα με τα Φιλαράκια. Ποιός γελάει τώρα;

Το γέλιο της Janice

Θα ξέρεις ήδη ότι η πραγματική φωνή της Maggie Wheeler δεν είναι έτσι ακριβώς. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν όταν γυρνούσε σκηνές με τον Matthew Perry και ξεκαρδιζόταν πραγματικά με το χιούμορ του. Βρήκε τρόπο να του απαντά με το γέλιο που μάς ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η έμπνευση για τα «Φιλαράκια»

Δεν είναι ότι μάς εκπλήσσει, αλλά οι δημιουργοί Marta Kauffman και David Crane έγραψαν τη σειρά βασιζόμενοι στις δικές του εμπειρίες των 20 something στη Νέα Υόρκη. Η Kauffman μάλιστα είχε κολλητό με το όνομα Chandler.

Η εναλλακτική επιλογή του Joey

Θυμάσαι μήπως τον Carl, τον ηθοποιό που προσέλαβε ο Joey για να υποδυθεί τον δίδυμο αδερφό του. Ο Louis Mandylor ήταν η δεύτερη επιλογή της παραγωγής για τον ρόλο του Joey. Τελικά τον είδαμε σε guest εμφάνιση.

Παραλίγο να μην καταλήξουν μαζί Ross και Rachel

Αν και δεν ξέραμε ποια θα είναι η πορεία αυτού του ζευγαριού, μετά από τόσα on/off στη σχέση τους, η ομάδα των σεναριογράφων το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε ότι η αγάπη πρέπει να επικρατήσει. «Δώσαμε στο κοινό αυτό που περίμενε να δει 10 χρόνια».

Πώς φαντάζονται οι ηθοποιοί την εξέλιξη των FRIENDS;

Εφόσον δεν προβλέπεται να δούμε ταινία ή νέο κύκλο, οι πρωταγωνιστές απάντησαν στο πώς φαντάζονται την εξέλιξη των ηρώων τους. Η Phoebe θα είναι ακόμα παντρεμένη με τον Mike, θα έχουν παιδιά στο Κονέκτικατ και θα έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα τεχνών για παιδιά που νιώθουν διαφορετικά, σύμφωνα με τη Lisa Kudrow. Η Jennifer Aniston μάς είπε ότι ο Ross και η Rachel είναι παντρεμένοι με παιδιά και ο Ross παίζει ακόμα με τα κόκαλα των δεινοσαύρων. Ο Joey έχει ανοίξει ένα σαντουιτσάδικο στη Venice Beach, ενώ η Monica είναι ακόμα μαζί με τον Chandler. «Με κάνεις ακόμα να γελάω», ρώτησε η Cox τον Perry και μάς παίρνουν τα ζουμιά.