ΣΕΙΡΕΣ

Sex and the City: Έρχεται non binary ρόλος στο reboot και ξέρεις πολύ καλά το πρόσωπο

Getty Images

Οι πληροφορίες για το reboot του “Sex and the City” σκάνε μία μία και η αλήθεια είναι ότι αναθεωρούμε σιγά σιγά για το τι περιμέναμε να δούμε.

Αν και η απουσία της Samantha Jones (Kim Cattrall) από το “Sex and the City” ήταν μαχαιριά στην καρδιά για όλους εμάς τους fans, όλα δείχνουν ότι το γνώριμο cast θα επιστρέψει, ή τουλάχιστον έτσι έχει αφήσει να εννοηθεί. Ο Aidan θα κάνει guest σε αρκετά επεισόδια, ο Mr. Big υπαινίχθηκε ότι οι αποφάσεις αλλάζουν, εφόσον η αρχική του πρόθεση ήταν να μην επιστρέψει και ο Steve θα ήθελε πολύ να δουλέψει ξανά με την τηλεοπτική του σύζυγο, Cynthia Nixon.

Η νέα εποχή του Sex and the City

Το πιο σημαντικό κομμάτι του reboot με τίτλο And Just Like That είναι ότι σκοπεύει να ακολουθήσει τις κοινωνικές εξελίξεις και να παρουσιάσει μία σύγχρονη Νέα Υόρκη με πολυπολιτισμικότητα αλλά και με «ουράνιο τόξο». Τα καλά νέα αρχίζουν από την ομάδα των σεναριογράφων, με τις γυναίκες να αποτελούν τουλάχιστον το 50%. Η βασική παρέα του Sex and the City μπορεί να αποτελείται από τις ίδιες γυναίκες (χωρίς τη Samantha), αλλά θα προστεθούν νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν διάφορες κοινωνικές ομάδες. Και μόλις μάθαμε μία all star προσθήκη.

Οι Sara Ramirez είναι το non binary πρόσωπο του reboot

Sex and the City Getty Images for VH1 Trailblazer Honors / Theo Wargo

Ακόμα κι αν δεν παρακολουθούσες φανατικά το Grey’s Anatomy, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναγνωρίζεις τους Sara Ramirez, ή Δρ. Callie Torres. Οι 45χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί τον non binary χαρακτήρα Che Diaz, που είναι stand up comedian και θα έχει ένα podcast, στο οποίο θα φιλοξενεί συχνά την Carrie Bradshaw. «Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας είναι μία τεράστια παρουσία με μεγάλη καρδιά και αστείρευτη, προοδευτική αίσθηση του χιούμορ. Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές podcast για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα φύλα», είναι η επίσημη ανακοίνωση της σειράς ενώ ο παραγωγός Michael Patrick King δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτήν την προσθήκη.

«Είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που θα έχουμε μαζί μας τη Sara. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο, που ξεχωρίζει τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα. Την υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό στην οικογένεια του “Sex and the City”». Οι Ramirez δηλώνει non binary και από το 2016, και αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί την αντωνυμία (και άρθρο για εμάς οι/τους) τότε που έφυγε από τη σειρά Grey’s Anatomy, διεκδικώντας δικαιώματα για τη ΛΟΑΤΚ+ κοινότητα, ενώ έχει υποδυθεί ξανά έναν αντίστοιχο ρόλο στη δραματική σειρά του CBS “Madame Secretary”. Περιμένουμε με αγωνία και άλλες ανακοινώσεις.