CELEBRITIES

Η Courteney Cox είναι η Monica Geller και στην πραγματική της ζωή. Η οργάνωση στην κουζίνα της θα σε πείσει

H Courteney Cox ως Monica Geller στην πρώτη σεζόν της σειράς «Φιλαράκια». Reisig Taylor/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images/Getty Images/Ideal Image

Μπορεί αρχικά η Courteney Cox να προοριζόταν να υποδυθεί τη Rachel Green στα θρυλικά «Φιλαράκια», αλλά ήταν γραφτό της να παίξει τη Monica Geller, την παθιασμένη με την καθαριότητα και την τάξη chef της παρέας. Δεν ξέρουμε αν η τέχνη μιμήθηκε τη ζωή ή το ανάποδο αλλά η Courteney Cox είναι τόσο παθιασμένη με την οργάνωση όσο και η Monica Geller και δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί γι’ αυτό.

Η 56χρονη Courteney Cox αποκάλυψε την ομοιότητα που κρύβει με την Monica Geller, τον τηλεοπτικό της ρόλο στα «Φιλαράκια», μέσα από ένα video που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες. Στο video αυτό, η ηθοποιός μας δείχνει διάφορες γωνιές της κουζίνας της κι η οργάνωση σε κάθε μικροαντικείμενο που χρησιμοποιεί θα σε κάνει να αναφωνήσεις: «Κλασική Monica».

Η Courteney Cox ξεκινά το video της λέγοντας: «Δείξε μου ότι είσαι μια Monica χωρίς να λες ότι είσαι η Monica. Θα ξεκινήσω εγώ» και συνέχισε δείχνοντάς στο κοινό το συρτάρι με τα εργαλεία της για την κουζίνα, το συρτάρι με τα τακτοποιημένα σε βαζάκια με γραμμένο το περιεχόμενό τους μπαχαρικά της και την αποθήκη τροφίμων της. Μπροστά στην άψογα οργανωμένη αποθήκη γύρισε στην κάμερα και είπε «Ξέρω». «Είμαι μόνο εγώ;» αναρωτήθηκε στη λεζάντα και σίγουρα δεν είναι, αλλά είναι η πιο «αληθινή» Monica Geller εκεί έξω.

H Courteney Cox ήξερε από την αρχή ότι έμοιαζε πολύ στη Monica Geller

Άλλωστε μιλώντας για τους λόγους για τους οποίους απέρριψε την πρόταση να υποδυθεί τη Rachel Green στα «Φιλαράκια» η Courteney Cox είχε παραδεχτεί ότι έχει πολλά κοινά με τη Monica Geller. «Για κάποιο λόγο πίστευα ότι έχω μεγαλύτερη σύνδεση με τη Monica, πράγμα που μάλλον συνέβη επειδή όντως έχω. Μοιάζουμε πολύ. Δεν είμαι τόσο καθαρή όσο η Monica αλλά είμαι τακτοποιημένη. Δεν είμαι τόσο ανταγωνιστική αν και μερικοί άνθρωποι, όπως ο σύντροφός μου Johnny McDaid, θα έλεγαν ότι είμαι», είχε πει στο podcast “Off Camera with Sam Jones“.

Η σειρά «Φιλαράκια» παιζόταν για 10 σεζόν, απο το 1994 μέχρι το 2004. Η Courteney Cox πρωταγωνιστούσε στη σειρά μαζί με τους Lisa Kudrow, Jennifer Aniston. Matthew Perry, Matt Le Blanc και David Schwimmer. Οι έξι τους, ετοιμάζουν ένα reunion για το HBO Max το οποίο έχει ήδη γυριστεί. Παρόλο που ίσως περίμενες να δεις πώς έχει εξελιχθεί η ζωή των αγαπημένων σου ηρώων, το reunion θα είναι ουσιαστικά μία εκπομπή με καλεσμένους, οι οποίοι θα μιλήσουν για την εμπειρία τους στη σειρά που έγραψε ιστορία.

H ηθοποιός τιμά την ηρωίδα που υποδύθηκε στα «Φιλαράκια» με κάθε αφορμή

Ευτυχώς, που η Courteney Cox συνεχίζει να μας δίνει στιγμές Monica Geller από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ίδιο είχε κάνει και τον Οκτώβριο, όταν έκανε αναπαράσταση της εικονικής σκηνής της από το επεισόδιο των «Ευχαριστιών» του 1998, όταν χόρεψε με το κεφάλι της μέσα σε μία γαλοπούλα.

«Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη κι επίσης αν μου στείλετε ακόμα ένα GIF με μία γαλοπούλα στο κεφάλι μου όσο χορεύω σαν ηλίθια, θα σπάσω σας το λέω», είχε πει τότε η Courteney Cox. «Τέλος πάντων, αφού είμαι το σύμβολο των Ευχαριστιών, ορίστε, ελπίζω να σας κάνει χαρούμενους», συμπλήρωνε πριν ακολουθήσει η αναπαράσταση. Είμαστε ευγνώμονες Courteney Cox, που τιμάς ακόμα τη Monica Geller της καρδιάς μας.

Φυσικά ακολούθησε τότε και το «σιχαμένο backstage» όπως το αποκάλεσε σε σχετικό video κι ακόμα και οι πλάκες της Courteney Cox έχουν κάτι από την τάξη της Monica Geller μέσα τους. Μεμβράνη μαγειρέματος και πετσέτες επιστρατεύτηκαν για το αποτέλεσμα που είδες παραπάνω. Η τέχνη θέλει θυσίες.