ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Φαίη Σκορδά: Το παράπονο και η μπηχτή προς τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του «Πρωινού»

Instagram.com/toprwino_ant1

Με ένα παράπονο από τη Φαίη Σκορδά ξεκίνησε η καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» την Παρασκευή 19/3. Η παρουσιάστρια, εμμέσως πλην σαφώς, την «είπε» με χιουμοριστικό τρόπο στον πρώην σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας την είδε στην καφετέρια του τηλεοπτικού σταθμού και δεν τη χαιρέτησε. Μάλλον, έκανε τα στραβά μάτια.

Η Φαίη Σκορδά πέταξε μπηχτή στον Γιώργο Λιάγκα

«Καλημέρα Γιώργο. Καλά, σε συνάντησα στο καφέ και δεν με χαιρέτησες, δεν είπες μια καλημέρα; Τι πράγμα είναι αυτό;» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα. Εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το ‘χε.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε σε εξίσου χιουμοριστικό τόνο αλλά με μία εμφανή δόση αμηχανίας, «Αυτούς που μου δίνουν τον καφέ τους χαιρετώ. Εσένα θα σε έβλεπα σε μισή ώρα εδώ, τι καλημέρα να σου πω». Εμείς, τώρα, τι να πούμε; Ότι μία απλή καλημέρα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν;

«Το αγαπάω πάρα πολύ το Πρωινό. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου. Το έλεγα και όταν δεν ήμουν εδώ. Σε αυτή την εκπομπή άνθισα τηλεοπτικά. Και αυτό που κάνουμε τώρα εμείς είναι ανθρώπινο και πάρα πολύ φυσιολογικό. Νομίζω για μένα. Για τα δικά μου δεδομένα», ήταν κάποια από τα πρώτα λόγια που είπε στον «αέρα» του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας μετά την επιστροφή του στην εκπομπή, από την οποία είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2016.