ΣΕΙΡΕΣ

Eve Hewson: 5 πράγματα που δεν ξέρεις για την πρωταγωνίστρια του “Behind Her Eyes” (και κόρη του Bono)

Invision/AP Taylor Jewell

Η Eve Hewson και το διαπεραστικό της βλέμμα, πρωταγωνιστούν στη μίνι σειρά του Netflix, “Behind Her Eyes” που είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα από τις 17 Φεβρουαρίου.

Μία single μητέρα και γραμματέας μπαίνει σε έναν κόσμο με περίεργα παιχνίδια μυαλού, όταν ξεκινά η ερωτική σχέση με το αφεντικό της, ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται μία φιλία με τη μυστηριώδη σύζυγό του, Adele. Η Eve Hewson είναι η πρωταγωνίστρια του θρίλερ και τυγχάνει να είναι και η κόρη του Paul David Hewson, που εσύ κι εγώ ξέρουμε ως Bono των U2.

Η Eve έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις πόρτες που άνοιξαν λόγω του πατέρα της και αναγνωρίζει τις ευκαιρίες που της δόθηκαν μόνο και μόνο επειδή είναι η κόρη του Bono. Η ίδια ωστόσο, έκανε ένα μεγάλο διάλειμμα από την υποκριτική ενώ έχει δηλώσει ότι «υπάρχουν στιγμές που θέλω απεγνωσμένα να τα παρατήσω και να γίνω νηπιαγωγός. Αλλά με μία βόλτα στο σινεμά, αμέσως αφοσιώνομαι πάλι». Όλα όμως δείχνουν ότι η 29χρονη ηθοποιός δεν είναι έτοιμη να αφήσει τη μεγάλη της αγάπη και αυτή είναι μάλλον η χρονιά της. Τώρα που έμαθες ότι είναι η κόρη του Bono, ορίστε 5 ακόμη πληροφορίες που ξεδιπλώνουν το κουβάρι της προσωπικότητάς της.

Εμπνεύστηκε από το “The Orphan” για το “Behind Her Eyes”

Η ανατριχιαστική ερμηνεία και το παγωμένο βλέμμα της ίσως σου θυμίσουν την ταινία “The Orphan”, με την πρωταγωνίστρια να υποδύεται ένα μικρό ορφανό κορίτσι, αν και στην πραγματικότητα ήταν μία ενήλικη με δολοφονικές τάσεις. Από ό,τι φαίνεται, ο ρόλος της Adele πήρε μπόλικη έμπνευση από εκεί. «Έχω εμμονή με τη συγκεκριμένη ταινία και την ερμηνεία της Isabelle Fuhrman. Την ανέφερα συνέχεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αν και όλοι μου έλεγαν ότι δεν ξέρουν την ταινία». Που το λες και περίεργο.

Η Eve Hewson είναι cat person

Η Luna η γάτα της ήταν ο λόγος που καθυστέρησε σε Zoom call με τους Irish Times. «Συγγνώμη, έπρεπε να καθαρίσω αυτά που άφησε πίσω του», αιτιολόγησε την αργοπορία της στη συνέντευξη.

Άλλαξε το όνομά της για να μην φάει bullying

Νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις επειδή είσαι η κόρη του Bono; Οι ρομαντικοί γονείς της αποφάσισαν να τη βαπτίσουν Memphis Eve Sunny Day, και η «Ηλιόλουστη» ήξερε τι bullying θα έτρωγε στο σχολείο αν συστηνόταν έτσι. Οπότε το απλοποίησε σε Eve και είχε το κεφάλι της ήσυχο.

Η Eve Hewson θέλει να γίνει ο επόμενος Tom Cruise

Και με αυτό δεν εννοώ ότι θέλει να γίνει Σαϊεντολόγος (αν και ποτέ δεν ξέρεις), αλλά ότι κάνει μόνη της τις επικίνδυνες σκηνές, χωρίς κασκαντέρ. Έχει μία φυσική άνεση με τα όπλα και θεωρεί ότι το οφείλει στην ιρλανδική καταγωγή της. Σκοπεύει να τελειοποιήσει τις δεξιότητές σε αυτό.

Έχει παίξει σε videoclip, αλλά όχι του πατέρα της

To 2010, εμφανίστηκε στο κλιπ “For The First Time” του συγκροτήματος “The Script”, σε ηλικία 19 ετών. Τα views ξεπέρασαν τα 59 εκατομμύρια.